București, 18 August 2019

Sepsi și CFR Cluj, au remizat scor 1-1, într-o partidă a etapei a 6-a, din Liga 1

../Imagini-007-2019/Sepsi-CFR-1-1

În singura partidă a etapei a 6-a, din Liga 1, disputată sâmbătă la Sfântu Gheorghe, între Sepsi și CFR Cluj, cele două combatante au terminat la egalitate, scor 1-1. Pentru Sepsi, a marcat Dylan Flores în minutul 31, în timp ce, Alexandru Păun, desemnat omul meciului, a deschis scorul în minutul 10, pentru CFR Cluj.

Dan Petrescu, antrenorul CFR-ului, a trimis în teren din nou echipa a doua, întrucât a odihnit titularii, pentru partida cu Slavia Praga, ce se va disputa marți la Cluj și contează pentru play-off-ul Champions League, prima manșă.

După acest rezultat, CFR Cluj ocupă în continuare prima poziție a clasamentului, cu 14 puncte, fiind urmată de FC Viitorul și Poli Iași, ambele cu un joc mai puțin disputat și cu câte 11 puncte,

După remiza de la Sfântu Gheorghe, tehnicianul echipei CFR Cluj, Dan Petrescu, a declarat la televiziunea Digi, următoarele: „După joc, după ocazii, meritam victoria, dar la singura lor ocazie, care de fapt este o lovitură liberă, au marcat și îmi pare rău pentru băieți. Este foarte greu să câștigi aici, de aceea sunt și neînvinși cei de la Sepsi, Cred că din toate meciurile care le-au avut, acesta a fost cel care au fost dominați, de la început până la final. Sunt mândru de băieții care au fost în teren și merită acest tricou. Nu este ușor să stai să te uiți la meciurile din Europa, după care să intri în campionat și să joci așa cum au făcut-o ei astăzi. Vâtcă nu trebuia să ia gol pe colțul scurt, este o lege asta. Faza a pornit de la o greșeală a lui Costache. Până atunci, controlam jocul foarte bine și meritam victoria.” 

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

 

Comentarii:

 

 

P

P

 

../Imagini-006-2019/FCSB-Botosani-0-2

 

Citește și: Surpriza etapei a 3-a, FC Botoșani învinge în deplasare FCSB, scor 2-0

Ultima partidă a etapei a 3-a, din Liga 1, disputată luni la Pitești, între FCSB și FC Botoșani, avea să fie și cea mai mare surpriză a etapei, întrucât botoșenenii...

 

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X