București, 01 Septembrie 2018

Sepsi învinge Dunărea Călărași, scor 1-0, în prima partidă a etapei a 7-a

Golul-lui-Simonovski-meci-Sepsi-Dunarea

Vineri la Sfântu Gheorghe, în prima partidă a etapei a 7-a, formația locală Sepsi OSK, câștigă cu scorul de 1-0, disputa cu Dunărea Călărași și trece provizoriu pe locul trei al clasamentului. Singurul gol al meciului, a fost marcat de Simonovski, în minutul 3, cu un șut cu capul, excelent executat.

Echipa lui Dan Alexa, putea egala pe finalul meciului, la o acțiune prelungită de atac, atunci când Drăghici a respins din fața porții lui Niczuly, mingea deviată de Valentin Alexandru. Același Drăghici, putea să mărească avantajul pentru echipa sa, în minutele de prelungire ale partidei, dar portarul oaspeților Straton, a avut o intervenție salvatoare.

Echipa Sepsi, o dată cu începerea reprizei secunde, a încercat prin orice mijloace să conserve fragilul avantaj, lucru care de data aceasta i-a reușit și cu aportul jucătorilor lui Dan Alexa, care au intrat în jocul gazdelor, unul de uzură la mijlocul terenului.

După pauza competițională, legată de jocurile Echipei Naționale în Liga Națiunilor, cu Muntenegru și Serbia, din datele de 07 și respectiv 10 Septembrie, Sepsi va juca în deplasare cu Concordia, iar Dunărea va evolua acasă cu FC Botoșani.

Autor, Alexandru Neață

 

 

Loading...

 

P

P

 

Fotbal-Flash-Cum-castigi-biletul-zilei-la-pariuri

 

Citește și: Cum câștigi biletul zilei la pariuri pe fotbal? Specialiștii au răspuns

I-am întrebat pe cei mai buni pariori de la noi din țară ce trebuie să facem pentru a câștigat mai des biletul zilei la pariuri pe fotbal,...

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X