București, 11 Decembrie 2019

Sepsi administrează echipei Academica, cea mai usturătoare înfrângere din acest campionat

../Imagini-010-2019/Sepsi-Academica-4-0

Disputată pe parcursul a două zile, luni și marți, partida de la Sfântu Gheorghe, dintre Sepsi OSK și Academica Clinceni s-a încheiat cu victoria gazdelor, cu scorul de 4-0. Pentru ilfoveni, acest rezultat este cel mai slab înregistrat în această ediție de campionat.

Organizatorii partidei, au avut proasta inspirație de a reprograma partida pentru marți de la orele 16:00, întrucât ceața și-a făcut din nou apariția pe finalul partidei și dacă mai dura puțin, arbitrul George Găman nu mai apuca să fluiere finalul de meci, întrucât nu se mai vedea aproape nimic la nivelul gazonului. În astfel de situație, puteam intra în istorie cu singura partidă ce se putea desfășura pe parcursul a trei zile!

Golurile eshipei Sepsi, antrenate de Leo Grozavu, au fost marcate de Marius Ştefănescu, 56; 74; Istvan Fulop, 66 și Gabriel Vașvari, 77.

Cea mai mare ocazie de gol a primei reprize, a fost cea a lui Safranko, din minutul 27, atunci când a deviat în bara porții lui Vâlceanu. Portarul echipei Academica, s-a  făcut remarcat pe finalul primei reprize, atunci când a respins formidabil, la cele două șuturi ale lui Marius Ștefănescu.

Prin dubla realizată și cele două mari ocazii de gol avute, atacantul Marius Ștefănescu, în vârstă de 21 ani, a fost cel mai bun jucător de pe teren.

Atacantul echipei Sepsi, Marius Ștefănescu, a declarat după dubla realizată cu Academica, la televiziunea Digi, următoarele: „Mă bucur că am reușit să câștigăm, ne trebuiau toate cele trei puncte și totodată sunt bucuros că am reușit să înscriu primele mele goluri în Liga 1. De când a venit mister (Leo Grozavu), a vorbit cu mine, m-a încurajat, mi-a zis să fac mai mult, pentru că știe că pot mai mult.”

Situația din clasament și programul celor două echipe în etapa următoare

După acest rezultat, Sepsi se clasează pe locul 9, cu 22 puncte, în timp ce Academica, cu 19 puncte, rămâne pe locul 12. Sâmbătă, Academica va întâlni la Clinceni echipa FC Botoșani și se anunță un meci greu pentru ilfoveni, întrucât botoșenenii țintesc un loc de play-off. Sepsi are un meci destul de greu în Ștefan cel Mare, cu Dinamo, întrucât și dinamoviștii încearcă să prindă un loc de play-off. 

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

 

Comentarii:

 

 

P

P

 

../Imagini-008-2019/FCSB-Astra-1-3

 

Citește și: FCSB pusă la respect de Astra, după lecția de fotbal primită de la Alibec și Budescu

Foști componenți ai clubului FCSB, Denis Alibec și Constantin Budescu, au dat o adevărată lecție de fotbal, în partida disputată sâmbătă...

 

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X