Megamenu for Bootstrap
 


București, 29 August 2017

Sepsi OSK învinge CSM Poli Iași, scor 2-0 și obține primele puncte din deplasare

Claudiu-Herea-dubla-cu-Iasi

În ultimul meci al etapei a 8-a, disputat luni la Iași, Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, produce surpriza etapei și câștigă meritat cu 2-0, urmare a dublei realizate de Claudiu Herea.

După un început furtunos de meci, Iașiul a ratat ocazii clare de gol, prin Kizito și Jo. Portarul oaspeților Fejer, a apărat din situații imposibile și alături de Claudiu Herea, autorul golurilor din minutele 30 și 85, au fost cei mai buni jucători de pe teren.

Rezultatul este surprinzător pentru ieșeni, întrucât veneau după ultimele trei partide, cu două egaluri obținute în deplasare cu FCSB și Astra, precum și o victorie pe terenul propriu cu Dinamo.

Claudiu Herea, autorul dublei pentru formația Sepsi OSK, a declarat după meci la televiziunea Digi, următoarele: „Pentru evitarea retrogradării, trebuie să luăm fiecare meci în parte. Astăzi ne vom bucura de această victorie și pe urmă, avem timp două săptămâni, să pregătim meciul din etapa următoare. Preferăm să nu ne uităm la clasament foarte mult și să încercăm să ne vedem de treaba noastră, să ne antrenăm foarte bine și să acumulăm cât mai multe puncte în prima parte a campionatului, pentru că avem mare nevoie.”

După acest rezultat, CSM Poli Iași și Sepsi OSK, au fiecare câte 9 puncte și se clasează pe locurile 8 și respectiv 9, despărțite de golaveraj.

Autor, Alexandru Neață

 

 

Loading...

 

 

Comentarii:

 

web
analytics


Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor

Am înțeles

Pentru detalii