București, 03 Februarie 2019

Semieșec al lui Mihai Teja, în prima partidă oficială pe banca FCSB

../Imagini-001-2019/Balgradean

Sâmbătă la Călărași, într-un meci al etapei a 22-a din Liga 1, FCSB a remizat cu Dunărea, scor 1-1, ocazie cu care și-a făcut debutul tehnicianul Mihai Teja, pe banca FCSB. Debutul lui Teja, a coincis și cu confruntarea cu un contracandidat pe banca FCSB, Dan Alexa, tehnicianul celor de la Dunărea Călărași.   

Nou promovata Dunărea Călărași, care ocupă locul 12 în clasament, s-a dovedit o echipă ambițioasă și după un început ezitant de meci, în care au și primit singurul gol al oaspeților, autor Denis Man, minutul 17, au restabilit echilibrul forțelor din teren, reușind să egaleze în minutul 30, autor Mediop, după o eroare a portarului Bălgrădean.

După golul egalizator, tot gazdele au avut cele mai mari ocazii de gol ale partidei. Astfel în ultimul minut al prelungirilor primei reprize, Mediop, scăpat singur cu portarul, putea să marcheze pentru 2-1, însă Bălgrădean a salvat în corner. În minutele de prelungire ale partidei, Bălgrădean mai face o gafă, care se putea solda cu penalty pentru Dunărea, atunci când la o intervenție, l-a faultat pe Dobrosavlevici în săritură destul de grav, în zona rinichilor, fiind transportat cu ambulanța la spital, imediat după meci.

Tehnicianul echipei FCSB, Mihai Teja, a declarat după egalul obținut la Călărași, cu Dunărea, pentru televiziunea Telekom, următoarele: „Cei de la Călărași s-au apărat foarte bine în jumătatea lor, trebuind să aduci un plus de tehnică în ofensivă. L-am pus pe Gnohere, pentru că am văzut, după centrările venite de la margine, nu aveam oameni în careu. Atunci clar, Gnohere era unul dintre oamenii care puteau să aducă și victoria, dar încă nici el nu este 100%, n-a fost să fie. La pauză, le-am spus să schimbăm jocul foarte rapid, să venim cu centrări în fața porții. Chiar dacă am jucători de calitate, nu este ușor să construiești atât de repede, din două atingeri, dar cred că băieții au avut atitudine, au vrut foarte mult. Atât am putut astăzi, poate n-am făcut cel mai bun joc, dar cu siguranță, ne vom antrena mai mult și vom regla toate lucrurile.”

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

 

Comentarii:

 

 

P

P

 

../Imagini-dec-2019/Sociedad-Espanyol-3-2

Citește și: După două victorii consecutive, Real Sociedad urcă pe locul 8 în clasamentul La Liga

Real Sociedad reușise în etapa a 18-a o victorie de prestigiu în deplasare cu Real Madrid, în fieful acesteia pe Santiago Bernabeu, pentru ca Luni, în ultima partidă...

 

 

Loading...

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X