Megamenu for Bootstrap
 


București, 17 Iunie 2017

Selecționerul Rusiei, Stanislav Cherchesov, țintește la fazele superioare ale Cupei Confederațiilor

Stanislav-Cherchesov

Selecționerul Rusiei, Stanislav Cherchesov, a subliniat în cadrul unei conferințe de presă, cu o zi înaintea startului Cupei Confederațiilor, „privilegiul“ de a juca acasă și avertizează că Rusia are planuri mari în ciuda rezultatelor dezamăgitoare din ultimele luni.

Întrebat de ziriști, dacă veți câștiga mâine jocul (sâmbătă), toată lumea va spune că a fost doar Noua Zeelandă, cea mai slabă echipă a grupei. Dacă pierdeți, va exista o mulțime de critici. Există o soluție?

„Nu-mi place „dacă“. Există un joc mâine, în care se vor confrunta două echipe și totul se va decide pe teren. Cuvântul „dacă“ implică îndoială și dacă ai îndoieli, ai pierdut. Suntem gata, vremea este ideală și gazonul este imaculat, a fost reparat. Să sperăm că va fi un meci bun”, a mai spus Stanislav Cherchesov.

Jucați acasă în această Cupă a Confederațiilor. Este o onoare și o chestiune de mândrie națională pentru a vă califica cu succes, cel puțin în semifinale?

Stanislav Cherchesov a răspuns: „Am văzut neo-zeelandezii, știm cum joacă. Este de așteptat să vedem un joc dur. Pentru noi este un privilegiu de a reprezenta țara noastră. În trecut, Rusia a obținut victorii, dar, evident, vrem să facem mai bine decât ceea ce a făcut selecționata în ultimii ani.”

Joi, președintele Vladimir Putin, a declarat că speră ca echipa rusă să trăiască și să joace pentru fani. Ce spuneți despre aceste afirmații?

În încheiere, Stanislav Cherchesov, a răspuns: „Noi ascultăm ceea ce se spune, am citit ce se spune despre noi. Președintele a vorbit despre echipa națională la acest eveniment atât de important și nu ne lasă indiferenți. El a mai spus că am făcut progrese, înseamnă că vor urma și rezultate bune."

Din grupa A a Cupei Confederațiilor, mai fac parte alături de Rusia și Noua Zeelenadă, Portugalia și Mexic. Meciul de deschidere dintre Rusia și Noua Zeelandă, are loc sâmbătă, de la orele 18:00.

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

Comentarii:

 

web
analytics


Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor

Am înțeles

Pentru detalii