București, 29 Mai 2019

Selecționerul Mirel Rădoi, a anunțat lotul de jucători U21, pentru turneul final EURO 2019

../Imagini-004-2019/Mirel-Radoi-2019

Cu trei săptămâni înaintea primului meci oficial al selecționatei României U21, de la turneul final al Campionatului European U21 din Italia și San Marino, selecționerul Mirel Rădoi a anunțat lotul de jucători, pe care îi va avea la dispoziție. Astfel, pe 18 Iunie, România U21, se va confrunta cu selecționata Croației U21.

Mirel Rădoi a anunțat faptul că nu poate conta pe serviciile lui Răzvan Marin, întrucât noua sa echipă, la care va evolua din sezonul următor, Ajax Amsterdam, nu-i permite să participe la turneul final din Italia și San Marino.

Lotul de jucători anunțat de Mirel Rădoi este:

  • Portari: Ionuț Radu; Cătălin Căbuz, Andrei Vlad;

  • Fundași: Cristi Manea; Ionuț Nedelcearu; Alexandru Pașcanu; Adrian Rus; Virgil Ghiță; Florin Ștefan; Radu Boboc;

  • Mijlocași: Tudor Băluță; Dragoș Nedelcu; Alexandru Cicâldău; Darius Olaru; Dennis Man; Vlad Dragomir; Ianis Hagi; Florinel Coman; Denis Drăguș;

  • Atacanți: George Pușcaș; Adrian Petre; Andrei Ivan.

Trebuie menționat faptul că la Naționala mare a României, selecționerul Cosmin Contra a convocat din loctul menționat de Mirel Rădoi, o parte din jucători. Selecționata României va disputa pe 7 Iunie meciul cu Norvegia din deplasare din cadrul etapei a 3-a ale preliminariilor Campionatului European EURO 2020. Jucătorii care fac parte și din lotul convocat de Cosmin Contra sunt: Ionuț Radu; Ionuț Nedelcearu; Dennis Man; Tudor Băluță; Alexandru Cicâldău; Ianis Hagi; George Pușcaș. Deasemeni, Răzvan Marin, actualmente la Standard Liege, face parte din lotul convocat de Cosmin Contra.

Despre lipsa lui Răzvan Marin, selecționerul Mirel Rădoi a declarat în conferința de presă susținută luni, următoarele: „Cred că ați observat că din listă lipsește unul dintre cei mai importanți jucători și aș vrea să încep cu această precizare. Din păcate, Ajax-ul, nu a fost de acord ca jucătorul Răzvan Marin să participe la acest turneu final. Am încercat să avem discuții cu ei, chiar în această dimineață am avut discuție cu antrenorul echipei și din păcate, au refuzat ca Răzvan Marin să se prezinte la Campionatul European.”  

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

 

Comentarii:

 

 

P

P

 

../Imagini-004-2019/Dinamo-Gaz-2-0

 

Citește și: În lupta pentru prima poziție din play-out, Dinamo administrează prima înfrângere echipei Gaz Metan

Vineri, pe stadionul din Ștefan cel Mare, Dinamo a câștigat partida cu Gaz Metan, scor 2-0, urmare a dublei, reușite de Mattia Montini, în minutele 56 și 80...

 

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X