București, 22 Martie 2018

Selecționerul Cosmin Contra: „Mai sunt multe lucruri de îmbunătățit la Echipa Națională

Cosmin-Contra-martie-2018

Înaintea meciurilor amicale ale României cu selecționatele Israelului, din deplasare, în 24 Martie și Suediei, de acasă, pe 27 Martie, selecționerul Cosmin Contra, însoțit de mijlocașul Nicolae Stanciu, au susținut joi, o conferință de presă la Casa Fotbalului.

După ce a trecut în revistă condițiile vitrege de pregătire, datorate condițiilor meteo, Cosmin Contra a spus că a găsit soluții de pregătire, la stadionul din Ploiești, la Arena Națională, sau pe un teren sintetic, dar jucătorii trebuie să se adapteze la condițiile gazonului, indiferent care va fi, așa cum procedează și adversarii.

Antrenorul Cosmin Contra a declarat: „Sunt condițiile care sunt și trebuie să ne adaptăm cât mai bine. Este și o problemă de mentalitate în momentul de față, de autodepășire, de a te adapta în fiecare zi la dificultățile naturii. Vom fi puternici și ne vom adapta la orice condiții și vom încerca să câștigăm ambele meciuri. N-am avut mari dificultăți de a pregăti aceste meciuri.”

În continuare, Cosmin Contra a mai adăugat: „Voi încerca să nu mai fac așa de multe schimbări, așa cum am făcut în ultimele două meciuri. Pentru stabilirea primului unsprezece, eu mă gândesc foarte mult și la ce văd la antrenament, cum îi simt, nu doar cum am un plan tactic. Îi simt, îi văd și iau decizia. Am adus pe cei tineri să-i văd cum se integrează în angrenajul Echipei Naționale. Sunt plăcut surprins, este o atmosferă extraordinară, s-au integrat foarte bine.”

„Mai sunt multe lucruri de îmbunătățit la Echipa Națională, dar această fantezie și un joc de atac mai elaborat, vreau să-l văd în continuare, pentru că, avem jucători inventivi, avem jucători pe benzile laterale unun contra unu, foarte buni”, a spus în încheiere Cosmin Contra.

Autor, Alexandru Neață

 

 

Loading...

 

Comentarii:

P

P

 

 

Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor

Am înțeles

Pentru detalii