Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Află detalii aici. OK
 

 
București, 01 Iunie 2016.

Selecționerul Anghel Iordănescu a anunțat marți, lotul României pentru Campionatul European din Franța

Anghel Iordanescu Marți seara, selecționerul Anghel Iordănescu, a ținut o ședință la baza de pregătire de la Mogoșoaia, cu lotul de jucători lărgit de 28, din care a ales 23 pentru turneul final al Campionatului European.

A renunțat la următorii jucători: Alin Toșca, Adrian Ropotan, Alexandru Maxim, Ioan Hora și Andrei Ivan.

Lotul de 23 jucători care va face deplasarea în Franța, este:

Portari: Ciprian Tătărușanu, Costel Pantilimon, Silviu Lung.

Fundași: Cristian Săpunaru, Alexandru Mățel, Vlad Chiricheș, Valerică Găman, Dragoș Grigore, Cosmin Moți, Răzvan Raț, Steliano Filip.

Mijlocași: Mihai Pintilii, Ovidiu Hoban, Andrei Prepeliță, Adrian Popa, Gabriel Torje, Alexandru Chipciu, Nicolae Stanciu, Lucian Sânmărtean.

Atacanți: Claudiu Keșeru, Bogdan Stancu, Florin Andone, Denis Alibec

''Le mulțumesc tuturor jucătorilor care au participat la stagiul de pregătire din Italia, precum și cluburilor la care aceștia evoluează. Îmi pare nespus de rău că a trebuit să renunț la cinci jucători. Împreună cu conducerea Federației Române de Fotbal, am decis ca acești cinci fotbaliști să fie invitații noștri în Franța pe durata Campionatului European'', a declarat selecționerul Anghel Iordănescu, conform site-ului Federației Române de Fotbal.

Înaintea plecării în Franța, pentru primul joc oficial, în deschiderea EURO 2016, de vineri 10 Iunie, de la orele 22:00, România va întâlni vineri, 03 Iunie, de la ora 21:00, într-un meci amical pe Arena Națională, selecționata Georgiei.

Alexandru Neata

 

 

 
 

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2014 fotbal-flash.ro | Toate drepturile rezervate.