București, 15 Iulie 2018

Selecționata Belgiei a obținut medaliile de bronz la Cupa Mondială, după victoria cu Anglia, scor 2-0

Belgia-locul-3-World-Cup-2018

Sâmbătă, pe stadionul din Saint Petersburg, în meciul pentru locul 3 al Cupei Mondiale, Belgia a obținut victoria împotriva Angliei, scor 2-0 și totodată medaliile de bronz. Autorii golurilor, au fost Meunier, minutul 4 și Eden Hazard, minutul 82. De altfel Eden Hazard, a fost declarat omul meciului în finala mică.

Roberto Martinez, antrenor al Belgiei, a declarat după obținerea Bronzului la Cupa Mondială, împotriva Angliei, conform site-ului oficial al FIFA, următoarele: "Când bați Brazilia și intri în semifinale, accentul trebuie să fie acela de a încerca să câștigi Cupa Mondială. Trebuie să fii realist atunci când termini turneul și te întorci înapoi în Belgia și asta e tot ce contează. Acești jucători meritau să aibă acea distincție. Generația Mexicului 86, a fost o adevărată inspirație și o viziune reală pentru toți fotbalistii din Belgia. Acum acest grup de jucători a depășit acest lucru și asta e istoric: a fost nevoie de 32 de ani pentru a putea fi în această poziție, deci există o satisfacție reală. Fotbalul pe care l-am practicat, este fotbalul belgian, este marca noastră, iar soliditatea și flexibilitatea pe care le-am avut tactic, arată ce vrem, să fim ca o națiune de fotbal.”

De partea cealaltă, Gareth Southgate, antrenorul Angliei, a spus: "În cele din urmă suntem foarte mândri de ceea ce am făcut. Nu avem iluzii cu privire la locul în care ne aflăm ca echipă, am terminat în ultimele patru, dar nu suntem echipa de top-patru încă, știm asta și nu am ascuns niciodată în spatele acestui lucru.”

Autor, Alexandru Neață

 

 

Loading...

 

P

P

 

Serbia-Brazilia-0-2-gol-Paulinho

 

Citește și: Brazilia învinge Serbia, scor 2-0 și termină grupa E, pe prima poziție

Miercuri, în ultima etapă a grupei E, Brazilia câștigă meciul cu Serbia, scor 2-0 și termină grupa E, pe primul loc, urmând să întâlnească luni...

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X