căutare personalizată

  

 

 

 
FRF-CCA | Liga 1- Probleme arbitraj

Seful arbitrilor - Vasile Avram, retinut pentru 24 de ore

Vasile-AvramPresedintele Comisiei Centrale a Arbitrilor, Vasile Avram, a fost retinut de procurorii DNA pentru 24 de ore.

Dupa aproximativ 8 ore de stat in sediul Directiei Nationale Anticoruptie, Vasile Avram a fost informat ca isi va petrece urmatoarele 24 de ore in arest, urmand ca duminica procurorii DNA sa ceara judecatorilor arestarea lui pentru 29 de zile.

Vasile Avram e suspectat de DNA ca a delegat preferential arbitri la mai multe meciuri din sezonul trecut.

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie au efectuat, sambata dimineata, o perchezitie la sediul Comisiei Centrale a Arbitrilor. Apoi, la scurt timp, presedintele Comisiei Centrale a Arbitrilor, Vasile Avram, a fost adus la sediul DNA, pentru a fi audiat. Alaturi de Vasile Avram, la sediul DNA au mai fost adusi arbitrul Andrei Chivulete si presedintele Federatiei Romane de Futsal, Sorin Terbea.

Pana la aceasta ora, nu a fost facuta nicio declaratie oficiala despre acuzatiile care i se aduc lui Avram si nici dezvaluite meciurile la care procurori suspecteaza ca au fost delegati pregerentialarbitri. Initial, s-a speculat ca ar fi vorba despre "un ajutor" acordat celor de la Otelul Galati in campionatul trecut, pentru ca apoi speculatiile sa treaca in curtea celor de la FCM Targu Mures.

In jurul orei 00.30, Vasile Avram si Sorin Terbea au parasit sediul DNA cu catusele la maini. Cei doi n-au oferit declaratii jurnalistilor care ii asteptau, a facut-o in schimb avocatul sefului CCA: "Nu stiu ce acuzatii i se aduc clientului meu. Stiu doar ca a fost arestat pentru 24 de ore si duminica ii poate fi prelungit arestul pentru 29 de zile". 

Sursa: ziare.com

Nume*
Adresa Email*
Subiect*
Mesaj*
Nota: * marcheaza campurile obligatorii.

trafic ranking

Statistici web Sports
trafic site  
Copyright 2008-2009 - Fotbal-flash