Șeful LPF cere înlocuirea lui Victor Pițurcă din funcția de selecționer al reprezentativei României
căutare personalizată

 

CSS3 Button Rollover Css3Menu.com

Șeful LPF cere înlocuirea lui Victor Pițurcă din funcția de selecționer al reprezentativei României

Gino-Iorgulescu-1București, 26 februarie 2014. Derby-ul Steaua-Dinamo, din cadrul etapei a 21-a se va disputa sâmbătă 1 martie pe Ghencea, de la orele 21:00. Nu s-a putut disputa pe Național Arena, datorită meciului amical pe care îl dispută reprezentativele României și Argentinei de miercuri 5 martie a.c.

Gino Iorgulescu, Președintele LPF, a declarat miercuri, în cadrul unei conferințe de presă, cu privire la meciul Steaua-Dinamo, următoarele: "Spectacolul din tribună face parte din fenomenul fotbalistic. Eu sunt de acord să se facă acest spectacol, dar cu măsurile de rigoare luate de către cei care organizează. Nu ascund faptul că la Steaua - Dinamo se vrea să se facă un spectacol cu artificii şi torţe, dar am cerut toate aprobările de la toate organele îndreptăţite pentru ca acesta să poată avea loc".

Cu privire la alegerile pentru preşedinţia FRF, Iorgulescu a spus: "În afară de Gică Popescu nu văd pe altul favorit. Popescu are o imagine, a jucat la echipe mari, e preocupat, a stat de vorbă cu toţi votanţii".

Cu privire la noua campanie de calificare a reprezentativei Romîniei pentru EURO 2016, Gino Iorgulescu, cere schimbarea selecționerului Victor Pițurcă, datorită ratării calificării României la World Cup 2014. Iorgulescu a declarat:

"Eu am susţinut schimbarea selecţionerului şi în Comitetul Executiv de dinaintea tragerii la sorţi. Acum văd că lumea începe să îşi schimbe părerea. Toată lumea spunea că trebuie schimbat Piţurcă, dar nimeni nu avea curajul să o spună. Eu am spus-o în Comietul Executiv şi îmi menţin părerea. Orice contract cu un selecţioner trebuie făcut la obiectiv. Iar la echipa naţională obiectivele sunt din doi în doi ani. S-a ajuns la baraj, nu a reuşit calificarea, eu zic să dăm şansa altcuiva. Nu ştiu dacă găsim un alt antrenor, pentru că cei care ar fi îndreptăţiţi să vină la prima reprezentativă au contracte în străinătate şi pe bani mai mulţi şi nu ştiu dacă se pot rezilia. Acum nu spun că eu le ştiu pe toate sau că e cea mai bună soluţie. Vedem ce se întâmplă la alegerile pentru preşedinţia FRF, vedem ce vrea noul preşedinte, cum va gândi şi eu îmi susţin punctul de vedere, dar nu eu hotărăsc. Nu ştiu ce clauză are Piţurcă, ce contract are. Eu am zis că a avut o şansă, nu s-a calificat, să dăm şansa altcuiva"

Alexandru Neata

 

comments powered by Disqus
Ne rezervăm dreptul de a modera/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/institutii . Vă mulțumim.

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2012 - Fotbal-flash