Seedorf: Jucătorii îmi dau dreptul să fiu optimist
căutare personalizată

 

CSS3 Button Rollover Css3Menu.com

Seedorf: Jucătorii îmi dau dreptul să fiu optimist

AC_Milan-Atletico-fazaBucurești, 20 februarie 2014. AC Milan a piedut partida tur din optimile Champions League cu 1-0 pe Giussepe Meazza la Milan, datorită golului marcat de Diego Costa cu șapte minute înaintea fluierului final. Golul lui Diego Costa este al cincilea în această ediție a Champions League.

Clarence Seedorf, antrenorul echipei AC Milan, a declarat după înfrângerea cu 1-0 din meciul tur al optimilor Champions League la Mediaset Premium: "Suntem intr-adevar dezavantajați de rezultat, dar am jucat decât jumătate, acum rămâne cel de-al doilea meci. Am luptat pentru a înscrie ? Dar fotbalul nu este baschet, castigand cu 1-0 nu este rușinos, obiectivul se va întâmpla în cele din urmă, noi trebuie să continuăm să ne îmbunătățim jocul. Sunt mândru cu ceea ce am văzut în acest joc, baieții îmi dau dreptul de a fi optimist și cred că putem câștiga la Madrid."

Seedorf a debutat ca antrenor cu Rossonerii într-o competiție.

"O adevărată plăcere, chiar dacă rezultatul nu ne este favorabil" a spus Adel Taarabt mijlocaș la AC Milan. În continuare, acesta a mai spus: "A fost un joc foarte bun din punct de vedere tactic, în prima repriză am fost mai buni decât Atletico, au existat trei ocazii clare, dacă am fi marcat jocul ar fi fost diferit. Meciul retur va fi dificil, dar aceasta nu este terminat, vom da tot acolo. Se va dovedi că ei nu sunt cu adevărat msi presus decât noi, chiar dacă noi respectăm această echipă, capabilă să se ridice la nivelul Real și Barca. Este adevărat că ne-am redus șansele în repriza secundă, pentru că este imposibil să se joace în același ritm ca în prima repriză în tot timpul jocului."

Alexandru Neata

 

comments powered by Disqus
Ne rezervăm dreptul de a modera/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/institutii . Vă mulțumim.

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2012 - Fotbal-flash