Secretarul general FIFA a vizitat stadionul din Cuiaba
căutare personalizată

 

CSS3 Button Rollover Css3Menu.com

Secretarul general FIFA a vizitat stadionul din Cuiaba

Proteste_Brazilia_CuiabaBucuresti, 09 octombrie 2013. Secretarul general FIFA Jerome Valcke, a efectuat marți o vizită de monitorizare în Brazilia împreună cu Comitetul de organizare -Brazilia 2014, la stadionul în construcție Arena Parental din Cuiaba. Au trebuit să realizeze că, la fel ca în luna iunie, la Cupa Confederatiilor, au fost mereu prezenți și protestatarii.

Un mic grup de protestanți au profitat de vizita demnitarului FIFA la stadionul în construcție din Cuiaba și au protestat pentru reforme în educație și sănătate. Pe unele bannere, a fost scris: "FIFA afară." Unii au încercat să ajungă în apropierea lui Valcke, însă forțele de intervenție i-au respins.

Secretar general al FIFA, Jerome Valcke a spus: "Oamenii sunt liberi și protestul este un drept într-o democrație".

Stadionul din Cuiaba, Arena Parental , va găzdui 4 meciuri din faza grupelor turneului final World Cup 2014.

Ministrul brazilian de sport Aldo Rebelo a declarat în legătură cu stadiul lucrărilor la stadion: "Avem încredere în eforturile depuse de Consiliul Local Cuiaba și din statul Mato Grosso pentru ca orașul să fie gata pentru Cupa Mondială FIFA . Proiectele de construcție sunt menite să creeze o bunăstare pentru oraș, nu numai din punct de vedere sportiv , dar și urban".

Silval Barbosa , guvernatorul din Mato Grosso a spus: " Facem un efort concertat de a respecta termenul stabilit pentru predarea uneia dintre cele mai frumoase stadioane FIFA World Cup 2014. Lucram din greu pentru a lăsa moștenire poporului nostru și infrastructurile urbane pe care le creăm . Sperăm ca fanii echipelor care vor veni la Cuiaba vor avea parte de o primire călduroasă, oameni prietenosi".

Mauro Mendes, primarul din Cuiaba a spus: "Cuiaba va fi unul dintre cele mai bune exemple ale moștenirii FIFA World Cup. Nici un alt oraș gazdă nu a suferit o astfel de transformare cu privire la calitatea vieții ca orașul nostru."

Alexandru Neata

 

 

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2012 - Fotbal-flash