București, 02 August 2018

Scorul de 1-1, dintre CFR Cluj și Malmö, insuficient pentru clujeni, de a se califica în turul 3

Gol-Djokovic-cu-Malmo

Miercuri, în manșa secundă a turului 2 preliminar din Champions League, CFR Cluj a terminat la egalitate în deplasare, scor 1-1, cu echipa suedeză Malmö. Ținând cont de rezultatul din prima manșă, în care suedezii au învins la Cluj cu 1-0, CFR Cluj se califică totuși în turul 3 al Europa League, unde vor întâlni în dubla manșă învingătoarea dintre Sutjeska, din Muntenegru, sau Alashkert, din Armenia, în timp ce Malmö se califică în turul 3 din Champions League, unde se vor confrunta cu formația maghiară Videoton.

Golurile din returul de la Malmö, au fost marcate de Arnór Ingvi Traustason, minutul 55, pentru suedezi, respectiv, Damjan Đjoković, minutul 36, pentru CFR Cluj. Golul lui Djokovic, a fost unul realizat din foarfecă, deosebit de frumos, însă, păcat de evoluția slabă a clujenilor din repriza secundă, soldată printre altele cu eliminarea lui Culio, în minutul 77, pentru cumul de cartonașe galbene.

După meci, într-o intervenție telefonică la televiziunea Digi, Președintele CFR Cluj, Iulius Mureșan, a declarat: „Am jucat bine în prima repriză, mai bine decât ei, i-am dominat, am dat și gol și a lipsit foarte puțin să fie 2-0 pentru noi, la finalul reprizei. Din păcate, în a doua repriză, am intrat mai slab în joc, ei au avut o perioadă de joc mai bună și au dat acel gol care a fost imparabil, cu concursul mijlocașilor noștrii, care n-au ieșit în întâmpinare. A fost o greșeală și am fost taxați. Golul primit, a influențat jocul echipei, soldat cu eliminarea lui Culio. Din păcate, avem și doi jucători accidentați, pe Ciprian Deac, care are o entorsă la genunchiul stâng, dar să vedem la RMN, ce o mai fi și De Luca, are o entorsă la gleznă, care este umflată.”

„Ne pare rău că nu ne-am calificat, echipa a avut atitudine mult mai bună, față de primul meci. Culio, un jucător tehnic, joacă câte odată cu foarte multă determinare, cum s-a întâmplat acum, când a fost eliminat, dar la experiența lui, avînd un galben, nu trebuia să riște”, a mai spus în încheiere Iulius Mureșan.

Autor, Alexandru Neață

 

 

Loading...

 

P

P

 

Croatia-a-serbat-in-strada-locul-2

 

Citește și: Sute de mii de fani din Croația, au sărbătorit în stradă cu jucătorii, performanța de la Cupa Mondială

Luni, după întoarcerea acasă a lotului de jucători al Croației, cu medaliile de argint obținute la Cupa Mondială din Rusia, câteva...

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X