Megamenu for Bootstrap
 


București, 22 Septembrie 2017

Scor de egalitate, în derby-ul CFR Cluj- FCSB, din cadrul etapei a 11-a

CFR-FCSB-1-1-et-11

Joi, în ultima partidă a etapei intermediare, CFR Cluj a remizat pe propriul teren cu FCSB, scor 1-1, la capătul unei partide presărate cu multe durități și mai puțin fotbal.

Pentru CFR Cluj, Urko Vera a deschis scorul în ultimul minut al primei reprize, cu un șut cu capul, din centrarea perfectă a lui Ciprian Deac. FCSB a reușit egalarea în minutul 64, prin Constantin Budescu, din pasa genială a lui Denis Man.

Clujenii reclamă un gol anulat de centralul partidei Ovidiu Hațegan, în minutul 9, la o fază controversată, în care a fost dictat fault în atac al lui Nouvier, după ce Urko Vera reușise să marcheze.

Atacantul echipei FCSB, Constantin Budescu, autorul golului egalizator, a declarat după joc la postul TV Digi, următoarele: „Am intrat cu dezavantaj la pauză și a fost foarte bine că am reușit să revenim. Este un punct meritat, puteam chiar să câștigăm această partidă, dacă primeam acel penalty. Nu l-am primit și s-a terminat 1-1. Zic eu că în această seară, acel 5% al gazdelor s-a transformat în 15%. Am primit gol pe o fază fixă. Practic numai cu aceste faze fixe ne-au pus probleme. Am încercat să jucăm un fotbal frumos și să câștigăm, dar din păcate nu am reușit în această seară.”

Întrebat dacă după evoluția bună se așteaptă la o convocare la Națională, Constantin Budescu a spus: „Nu, m-ați zăpăcit cu Naționala asta. Nu mă interesează Echipa Națională în momentul de față. Am fost acolo, nu m-au respectat. Probabil dacă o să fiu convocat, o să merg cu plăcere. Pentru mine, este important echipa de club.”

După acest rezultat, CFR rămâne pe primul loc al clasamentului cu 26 puncte, la 4 puncte distanță de ocupanta locului secund, FCSB.

Autor, Alexandru Neață

 

 

Loading...

 

 

Comentarii:

 

web
analytics


Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor

Am înțeles

Pentru detalii