București, 17 Martie 2018

Scor alb între FC Viitorul și CSU Craiova, într-un meci al etapei a 2-a din play-off

Viitorul-Craiova-0-0-et-2-play-off

Vineri, pe stadionul din Ovidiu, FC Viitorul și CSU Craiova, au terminat la egalitate, scor 0-0, după ce, craiovenii au ratat un penalty, iar echipa condusă de pe bancă de Gheorghe Hagi, a terminat jocul în 10 oameni.

Ratarea penalty-ului pentru CSU Craiova, obținut de Mitriță, prin Zlatinski, care a trimis mingea în stâlpul porții lui Cojocaru, avea să fie și singura ocazie mare de gol a meciului.

Din minutul 82, FC Viitorul a evoluat în 10 oameni, prin eliminarea lui Vînă, pentru cumul de cartonașe galbene, acordate de arbitrul Horațiu Fesnic. Ambele echipe au dat impresia că se mulțumesc cu rezultatul de egalitate, meciul în prima repriză cel puțin, s-a jucat mai mult la mijlocul terenului, cu multe greșeli de pase de ambele părți.

Antrenorul echipei CSU Craiova, italianul Devis Mangia, a declarat după joc la televiziunea Digi, următoarele: „N-am făcut un meci bun din punct de vedere tehnic. Dacă joci așa, este greu să ai rezultat, așa că egalul este bun. Era o șansă să ne apropiem de CFR și Steaua, n-am reușit, sunt două echipe care citesc campionatul. Dacă înțelegem ce greșeli am făcut, pauza datorată jocurilor amicale ale Echipei Naționale, este binevenită.”

Autor, Alexandru Neață

 

 

Loading...

 

Comentarii:

P

P

 

 

Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor

Am înțeles

Pentru detalii