Megamenu for Bootstrap
 


București, 25 Februarie 2017

Scor alb, între ASA Tg. Mureș și FC Voluntari, în primul meci din etapa a 25-a

ASA-Voluntari-0-0-etapa-2

Pe un teren, unde nici în Liga a V-a, nu se întâlnește, fără pic de iarbă și mocirlos, ASA Tg. Mureș a remizat cu FC Voluntari, scor 0-0, în meciul disputat vineri, din cadrul etapei a 25-a.

Rezultatul nu ajută prea mult pe niciuna dintre echipe, astfel FC Voluntari și-a pierdut orice speranță, cel puțin matematică de a prinde un loc de play-off.

FC Voluntari a avut o lungă perioadă de dominare în repriza a doua, în care putea să și marcheze, prin Ivanovici în minutele 53 sau 56, dar în ultimele 10 minute, s-a mulțumit să se apare și nu a mai contat în atac.

Atacantul echipei FC Voluntari, Petre Ivanovici, a declarat după meci, la televiziunea Digi, următoarele: "Ne doream foarte mult să câștigăm aici, dar din păcate, pe acest teren a fost un joc de luptă. Ne-am creat 4-5 ocazii clare de a înscrie, dar nu am reușit. Astăzi am avut un ghinion foarte mare. Pentru ei, a fost mai avantajos terenul, pentru că noi am făcut antrenamente doar pe teren sintetic. Mă bucur că am ieșit teferi de pe teren și suntem toți apți, pentru meciul următor cu Iașiul."

"Îmi doream foarte mult să înscriu, n-am reușit, dar sper ca la meciul cu Iași să marchez. Îmi doresc să țin pasul cu cei de sus și să ajung cât mai sus în clasament. Pentru asta, trebuie să-l întrec pe Llullaku în primul rând, asta ar însemna să mai înscriu încă 9 goluri", a spus în încheiere Ivanovici.

Autor, Alexandru Neață

 

 

Comentarii:

 Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor

Am înțeles

Pentru detalii