Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Află detalii aici. OK
 

 
București, 03 Martie 2016.

Scor alb între ASA Tg. Mureș și CFR Cluj, în manșa tur a semifinalelor Cupei României

ASA Tg. Mures vs CFR Cluj, 0-0Teama de a nu primi gol, a făcut ca meciul dintre ASA Tg. Mureș și CFR Cluj, din prima manșă a semifinalelor Cupei României, disputat miercuri, să fie unul anost din punctul de vedere al spectacolului fotbalistic.

Ambele echipe s-au studiat până peste măsură, în prima repriză, iar în cea de-a doua parte a meciului am putut vedea o ușoară dominare a echipei ASA Tg. Mureș.

Țucudean a avut prima ocazie de gol în minutul 47, șutul său din 10 metri, a fost blocat de Larie. Au urmat ocaziile lui Jazvic din minutul 51, atunci când portarul CFR-ului, Mihai Mincă sa remarcat pentru prima dată. Același portar avea să iasă la 20 metri, în minutul 60, degajând cu capul balonul urmărit de Ramiro Costa, scăpat singur spre poartă.

Marius Constantin a avut și el o situație de a marca, în urma unei faze fixe, reluând pe lângă poartă din 10 metri (minutul 67).

Cu 10 minute înainte de fluierul final, Țucudean a reluat cu capul, mingea trecând puțin pe lângă poarta lui Mincă.

Adrian Mutu, din postura de rezervă, a fost introdus în teren în minutul 67 și în afara comiterii unui fault, nu sa remarcat.

Fundașul echipei CFR Cluj, Lucian Goian, a declarat după meci la Digi Sport următoarele: "Din punctul nostru de vedere este un rezultat bun. Am reușit să nu primim gol, ceea ce este foarte important. Dacă reușeam să și marcăm, era perfect, să spunem așa. În manșa a doua, va fi un meci poate mai greu decât astăzi pentru noi, întrucît nu cred că am luat o opțiune importantă pentru calificare, după acest egal din deplasare".

"Cred că a fost mai mult un meci de luptă, au fost ceva ocazii de ambele părți și noi puteam marca în prima repriză, cînd am avut două situații. Din păcate pentru spectatori, nu s-au marcat goluri. Nici una din echipe nu avrut să riște prea mult. La prima vedere, pentru noi este un rezultat pozitiv", a mai spus Lucian Goian.

Alexandru Neata

 

 

 
 

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2014 fotbal-flash.ro | Toate drepturile rezervate.