Megamenu for Bootstrap
 


București, 12 August 2017

Scor alb, în prima partidă a etapei a 6-a, dintre Poli Timișoara și FC Viitorul

Timisoara-Viitorul-0-0-etapa-6

În primul meci al etapei a 6-a, disputat luni la Timișoara, formația Poli Timișoara, a terminat la egalitate cu FC Viitorul, scor 0-0, după un meci, cu puține ocazii de gol.

Cea mai mare ratare a meciului, a aparținut lui Alexandru Ciucur, care din 8 metri, singur cu portarul, a ales să centreze slab în loc să șuteze la poartă! Exasperat de ratare, antrenorul Ionuț Popa, s-a întors cu spatele și și-a făcut cruce.

FC Viitorul, putea beneficia de un penalty, la o fază controversată, pe finalul primei reprize, atunci când Aurelian Chițu a primit cartonașul galben pentru simulare.

În ultimele cinci meciuri, FC Viitorul a pierdut de trei ori, iar de două ori a terminat la egalitate, fără să reușească să marcheze vre-un gol!

Autorul celei mai mari ratări a meciului, Alexandru Ciucur, a declarat după joc la televiziunea Digi, următoarele: „La acea ratare, pe un fond de oboseală, am ales o execuție foarte rea, pentru mine și pentru echipă. Cu siguranță, dacă aș fi fost acum, aș fi ales alt procedeu, pentru că m-am uitat și eu pe reluare și a fost o execuție lamentabilă!”

„După aspectul jocului, mai ales în a doua repriză, am jucat mult mai bine ca ei și cred că meritam să câștigăm. Ținând cont că am jucat cu campioana României și noi suntem o echipă de mijlocul clasamentului, cred că rezultatul de 0-0, este echitabil și bun pentru noi. FC Viitorul, este departe de jocul pe care îl făceau anul trecut, dar s-a acumulat și la ei oboseala, au jucat și în preliminariile Champions League”, a mai spus în încheiere Alexandru Ciucur.

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

Comentarii:

 

web
analytics


Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor

Am înțeles

Pentru detalii