București, 01 Februarie 2018

Scor alb în prima mașă a semifinalei Cupei Italiei, în partida dintre Milan și Lazio

Milan-Lazio-0-0-Cupa

În prima manșă a semifinalei Cupei Italiei, disputată miercuri pe stadionul San Siro, Milan și Lazio au terminat la egalitate, scor 0-0, după două reprize diametral opuse. În prima repriză, care a fost dominată clar de cei din Roma, cea de-a doua parte a meciului a aparținut gazdelor. Am asistat la câte o mare ocazie de gol de fiecare parte, portarii celor două echipe făcând-use remarcați la șuturile lui Immobile și respectiv Hakan.

În cealaltă semifinală disputată marți, dintre Atalanta și Juventus, scorul a fost de 1-0 în favoarea torinezilor. Returul celor două semifinale este programat a se disputa în jurul datei de 28 februarie 2018.

Meciul de Cupă, dintre Milan și Lazio, a avut loc la trei zile față de meciul din returul campionatului din Serie A, dintre cele două echipe, disputat duminică, tot la Milano și încheiat cu scorul de 2-1 în favoarea rossonerilor.

Antrenorul echipei Milano, Gennaro Gattuso a declarat după egalul din partida cu Lazio, conform Gazzetta delo Sport, următoarele: "Am jucat mai bine în a doua repriză, suntem fericiți, duminică am petrecut mult. Am făcut efort pentru a marca, știm că pentru cei care o fac în deplasare, golul este considerat dublu, la egalitate de scor. Am început prost, jucând într-un ritm foarte scăzut. Am mai spus că am petrecut cam mult duminică, după victoria împotriva lor. Oricum suntem fericiți pentru că Lazio este o echipă foarte puternică și te pune în dificultate.”

Autor, Alexandru Neață

 

 

Loading...

 

loading...

 

 

Comentarii:

Publicitate  

Publicitate

 

 

Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor

Am înțeles

Pentru detalii