Schumacher se află într-o situație mai bine controlată
căutare personalizată

 

CSS3 Button Rollover Css3Menu.com

Schumacher se află într-o situație mai bine controlată

Jean-Francois-PayenBucurești, 31 decembrie 2013. Păstrat într- o comă artificială și operat pentru a doua oară, luni seara, Michael Schumacher este încă într-o situație critică, dar acum sa stabilizat. Directorul spitalului Universitar din Grenoble, unde campionul F1 se află internat, Jacqueline Hubert observă "o îmbunătățire temporară a situației."

Noile date constatate luni de către echipa medicală a Spitalului Universitar din Grenoble, în urma accidentului grav de schi suferit de Michael Schumacher au fost alarmiste. Douăzeci și patru de ore mai târziu, în cazul în care starea va fi în continuare gravă, la conferința de presă a început cu termeni mai puțin alarmanți. Într-adevăr, având în vedere o stare de "ușoară îmbunătățire", o noua interventie chirurgicala a fost efectuată luni seara, în jurul orelor 22, pentru a evacua un hematom de la creier iar situația este mai bine controlată decât ieri, a declarat Jean Francois Payen, șef de centru medical serviciul de anestezie.

Am decis să se evacueze un hematom in partea stanga a creierului, a declarat Emmanuel Gay, sef de Neurochirurgie. Toți parametrii ne-au permis să facem acest lucru, pentru a reduce presiunea intracraniană."Operația, care a durat aproximativ două ore, a fost decurs bine iar cifrele de presiune s-au îmbunătățit", dar precauția este încă necesară. Profesorul Emmanuel Gay a mai adăugat: "Situația este în continuare critică, dar nu e la fel ca ieri."

Profesorul chirurg Gérard Saillant, ajuns în Grenoble de urgență duminică, a spus că a luat parte la deciziile din ultimele câteva ore. "Ar fi o prostie să vorbim despre prognostic, mâine sau în șase luni. Nu ar trebui să vorbim despre lucruri care se vor întâmpla. Trebuie să fim realiști, există suișuri și coborâșuri. Suntem un pic mai puțin îngrijorați. Nu spun că este câștigat, dar e mai bine decât ieri."

Alexandru Neata

 

comments powered by Disqus
Ne rezervăm dreptul de a modera/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/institutii . Vă mulțumim.

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2012 - Fotbal-flash