Shalke vrea prelungirea contractului cu Huntelaar, care expiră în 2015
căutare personalizată

 

CSS3 Button Rollover Css3Menu.com

Schalke vrea prelungirea contractului cu Huntelaar, care expiră în 2015

HuntelaarBucurești, 30 ianuarie 2014. Huntelaar este enorm de important pentru Royal Albastru! Dar atenție, contractul său expiră în 2015. În timpul verii se poate merge pentru un angajament buy -out, clauză de aproximativ 14 milioane de euro ...

Atacantul nu se grăbește, spune BILD: "Cred că, cu o jumătate de an înainte de sfârșitul actualului contract, se decide cum merge ..." Atât de târziu? Managerul Horst Heldt Schalke ( 44 ani ), între timp, a anunțat în "BILD SPORT": Vom intra în discuții cu el și consilierii săi în curând. Vrem să lucrăm pe termen lung cu el.

Este clar ca Schalke va aștepta să vadă și cum decurge starea sănătății lui Huntelaar în a doua jumătate a prezentului campionat.

El va lupta pentru obiectivele lui Schalke, de asemenea, pentru Cupa Mondială 2014. Atunci ar putea verifica și va decide dacă el atrage clauza lui posibile alte oferte.

La 30 de ani, este pentru el la ultimul contract mare. Sigur, vrea pe o durată mai lungă - și vrea să joace la un club de top internațional .

Alexandru Neata

 

comments powered by Disqus
Ne rezervăm dreptul de a modera/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/institutii . Vă mulțumim.

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2012 - Fotbal-flash