București, 26 Ianuarie 2019

Schalke a remizat în deplasare cu Hertha, scor 2-2, într-un meci al etapei a 19-a din Bundesliga

../Imagini-001-2019/Hertha-Schalke-2-2

Vineri, pe Olympiastadion, din Berlin, în prezența a peste 43000 de spectatori, echipa locală Hertha a obținut numai un singur punct din partida cu Schalke și a pierdut astfel șansa de a trece măcar provizoriu pe unul din locurile de cupe europene.   

Golurile au fost marcate de Marko Grujic (39) Vedad Ibisevic (45), pentru Hertha, respectiv, Yevgeny Konoplyanka (17) Mark Uth (44), pentru Schalke. Cu 28 puncte, după acest rezultat, Hertha ocupă poziția a 7-a, în clasamentul din Bundesliga, în timp ce Schalke, cu 22 puncte se află pe locul 12.

Partida a avut și unele momente tensionate, după golul de 2-1 al echipei Schalke, însă arbitrul Felix Brych a știut să tempereze încăierarea dintre jucătorii celor două echipe. Centralul Felix Brych sa asigurat că după acțiunea lui Sebastian Rudy în care putea acorda penalty, s-a consultat și cu asistentul video și a luat decizia corectă.

Schalke a demonstrat o încredere în sine, a jucat curajos, în timp ce jucătorii echipei Hertha s-au retras când posesia balonului a fost pierdută. Jocul a fost foarte intens, Karim Rekik a avut o intervenție întârziată asupra lui Alessandro Schöpf (Schalke) și a produs accidentarea acestuia, care a fost nevoit să părăsească terenul după 10 minute..

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

 

Comentarii:

 

 

P

P

 

../Imagini-dec-2019/Raul-De-Tomas

Citește și: Rayo Vallecano învinge Celta Vigo, scor 4-2 și își măresc șansele de evitare a retrogradării

Cu un atacant în mare formă, Raul De Tomas, autorul unui hattrick, (minutele 4, 37 și 77), Rayo a obținut cele trei puse în joc, în prima partidă din etapa a 19-a...

 

 

Loading...

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X