căutare personalizată

  

 

Subscribe RSS Feed, Fotbal flash

 

Bucuresti, 28 mai 2012

Scandalul meciurilor trucate în Italia: câştiguri de două milioane de euro pe partidă

Meciurile trucate din campionatul Italiei puteau aduce câştiguri de până la două milioane de euro per partidă, a declarat, luni, procurorul Cremonei, Roberto Di Martino, care se ocupă de ancheta "Calcioscomme- sse". 

"Pentru Lecce-Lazio, câştigul din pariuri era de circa două milioane de euro, iar 600.000 de euro au fost utilizate pentru coruperea jucătorilor", a explicat Di Martino.

El a adăugat că cele mai importante veşti sunt legate de prezenţa unui grup de cinci unguri, "deja deţinuţi în Ungaria pentru fapte asemănătoare cu ceea ce s-a produs în Italia".

Procurorul a citat alte meciuri în sezonul 2010-2011, suspectate că ar fi fost aranjate de pariori, între care Bari-Sampdoria şi Lazio-Genoa, precum şi"şapte până la opt meciuri ale Sienei, urmărite cu lupa pentru posibile manipulări": "Sunt vizaţi jucători, conducători şi antrenorul de atunci al echipei, Antonio Conte (în prezent la Juventus)" ( mediafax )

Pe de alta parte, prosport in tirajul electronic de azi, mentioneaza:

Italia stă pe un butoi de pulbere. Un nou scandal de corupţie şi meciuri aranjate planează peste Serie A, mai mulţi fotbalişti importanţi, precum şi antrenorul lui Juventus fiind luaţi în colimator de Procuratură.

Stefano Mauri, Omar Milanetto, Criscito şi Kaladze, dar şi Antonio Conte sunt în vizorul procurorilor care anchetează o serie de partide trucate. Fiind conştienţi de amploarea scandalului şi de problemele de imagine şi de credibilitate care vor fi aduse fotbalului italian. şefii din Serie A s-au întâlnit la sediul Ligii pentru a discuta pe marginea ultimelor evenimente.

"Astăzi nu vorbesc, e o zi de tăcere pentru fotbalul italian. E un moment care ne întristează pe toţi. Pariuri? Am discutat despre această problemă cu preşedintele Ligii, el e cel mai în măsură să vă ofere detalii", a declarat Adriano Galliani - preşedintele lui AC Milan, la ieşirea din sediul Ligii Profesionite de Fotbal. (imagine-prosport)

Nume**
Adresa Email*
Subiect*
Mesaj*
Nota: * marcheaza campurile obligatorii.

 
 

 

trafic ranking

Statistici web Sports eXTReMe Tracker
trafic site W3 Directory - the World Wide Web Directory SEO
Copyright 2008-2012 - Fotbal-flash