Megamenu for Bootstrap
 


București, 28 Ianuarie 2017

Scandalul arbitrilor români deghizați, la amicalele echipelor românești din Cipru și Turcia

Junior-Morais-arbitraje

Nici pe departe să se fi încheiat scandalul legat de arbitrii români de la partidele amicale ale unor echipe românești din turneele de pregătire din Cipru și Turcia.

Printr-un comunicat oficial postat pe pagina oficială a FRF, Comisia Centrală a Arbitrilor spune ca a fost informată din presă și că a oprit de la delegări arbitrii în cauză: "Arbitrii menționați au fost reținuți de la delegări urmând ca, după definitivarea cercetării și stabilirea concluziilor acesteia, CCA să facă publice măsurile pe care le va adopta, rezervându-și dreptul de a nu oferi alte comentarii până la acel moment".

Totodată, nu se știe dacă a fost respectat ROAF-ul FRF în vigoare cu privire la organizarea meciurilor internaționale amicale dintre cluburi, în care se specifică la art 65, pct 3: "Cluburile nu pot contracta, organiza şi disputa jocuri amicale cu echipe străine şi nu se pot deplasa pentru susţinerea unor asemenea jocuri decât cu avizul FRF."

Jucătorul echipei Astra, Junior Morais, a declarat vineri la televiziunea Dolce Sport, în legătură cu prestația unor astfel de arbitrii fără identitate, următoarele: "Prima dată când am văzut așa ceva. A fost un penalty, atunci când nu a fost și a fost dată mingea la portar. Arbitrul a cerut repetarea penalty-ului. Bine că s-a terminat și noi nu am făcut ce a vrut el și a fost un antrenament foarte bun pentru noi. Trebuie să se termine cu astfel de practici pentru că ete foarte urât."

Autor, Alexandru Neață

 

 

Comentarii:

 Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor

Am înțeles

Pentru detalii