Scandal la derby-ul de duminică, Galatasaray vs Besiktas
căutare personalizată

 

CSS3 Button Rollover Css3Menu.com

Subscribe RSS Feed, Fotbal flash

Scandal la derby-ul de duminică, Galatasaray vs Besiktas

Incidente-Galatasaray-BesiktasBucuresti, 23 septembrie 2013. Sute de fani au oprit derby-ul dintre Galatasaray Istanbul și Besiktas după devastarea terenul de la Stadionul Olimpic din Istanbul duminica.

Poliția a folosit gaze lacrimogene într-o încercare de a împiedica fanii care erau patrunsi pe terenul de joc, după ce mijlocașul Felipe Melo a primit un cartonaș roșu, a spus CNN Turk.

La acest derby de la Istanbul din Super Liga Turciei, dintre cele două mari rivale, Galatasaray vs Besiktas, au fost vândute 76 000 de bileţel, zvonurile spun că chiar mai mulți fani au intrat pe stadion. Problemele au început atunci când arbitrul a dat cartonaș roșu la unul dintre jucătorii lui Beșiktaș. Primii 2-3 fani au intrat pe ternul de joc, unul dintre ei chiar a încercat să atace un jucător al echipei Galatasaray. Când a venit poliția fanii chiar s-au frustrat mai mult. Dintr-o dată mai multe mii de fani au invadat terenul și urmăriţi de poliție, aruncand cu mobilier din plastic. Arbitrul nu a avut de ales și a suspendat meciul. Jucătorii şi arbitrii au alergat la vestiare pentru a se ascunde.

Meciul a avut loc pe stadionul Olimpic din Istambul, şi a fost întrerupt în minutul 93, înainte ca arbitrii să fluiere finalul meciului, datorită fanilor furioşi pătrunşi pe terenul de joc.

Fotbalul tinde să aprindă emoţii extreme între fani, dar când frumosul sport este marcat cu scene ca acestea, este extrem de trist și înfricoșător să îl priveşti.

Alexandru Neata

 

 

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2012 - Fotbal-flash