Megamenu for Bootstrap
 


București, 19 Octombrie 2017

Șase goluri pe Stamford Bridge, în meciul Chelsea-Roma, din Champions League, grupa C

Edin-Dzeko-Roma

Șase goluri au fost marcate pe stadionul Stamford Bridge din Londra, în meciul disputat miercuri între Chelsea și Roma, din cadrul Champions League, grupa C și încheiat după răsturnări spectaculoase de scor, cu un rezultat de egalitate, scor 3-3, avantajos pentru Chelsea.

După trei meciuri disputate, Chelsea conduce în clasamentul grupei C, cu 7 puncte, fiind secondată de Roma, 5 puncte. Atletico Madrid, este situată pe locul al treilea, cu numai două puncte!

Pentru Chelsea au marcat David Luiz (11') și Eden Hazard (37', 75'), în timp ce, pentru Roma, au punctat Aleksandar Kolarov (40') și Edin Dzeko (64', 70').

Antrenorul echipei AS Roma, Eusebio Di Francesco, a declarat după meci, conform site-ului oficial al UEFA, următoarele: "Este minunat să joci în Anglia, cu o atmosferă minunată. Am fost foarte încântați după un astfel de joc. Am fost încântat că am avut caracter indiferent de scor. Asta este ceea ce fanii cu siguranță apreciază. Aceasta este mentalitatea mea, trebuie să rămâi în joc de la primul până la ultimul minut. Trebuie să te menții, să suferi. Astăzi este o rușine că am primit trei goluri, ceea ce, în ultimul timp nu sa mai întâmplat așa ceva.”

De partea cealaltă, tehnicianul lui Chelsea, Antonio Conte, a declarat conform aceleiași surse: "Știam că Roma este o echipă puternică, dar în această seară, am renunțat prea ușor la posesie. Nu mi-a plăcut modul în care am jucat în seara asta, dar când am revenit la sistemul nostru, am avut șanse și în unele situații, am jucat un fotbal bun în final, cred că rezultatul a fost unul corect".

Autor, Alexandru Neață

 

 

Loading...

 

 

Comentarii:

 

web
analytics


Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor

Am înțeles

Pentru detalii