București, 30 Iulie 2018

Șase goluri pe Arena Națională, în derby-ul FCSB- Dinamo, din etapa a 2-a

FCSB-Dinamo-3-3-golul-lui-Mihai-Popescu

Duminică, pe Arena Națională, partida dintre FCSB și Dinamo, încheiată la egalitate, scor 3-3, și-a respectat statutul de derby al campionatului, atât în teren cât și în tribune.

FCSB a avut inițiativa, a condus de fiecare dată pe tabelă, dar a fost egalată de fiecare dată, scăpând printre degete victoria, datorită golului marcat în ultimul minut al timpului regulamentar de joc, prin reușita lui Mihai Popescu. Așadar, pentru FCSB au marcat Edy Gnohere în minutul 10, iar Florinel Coman, a reușit o dublă, în minutele 55 și 68. Pentru Dinamo, au marcat Mircea Axente, minutul 45+1, Dan Nistor, minutul 61 și Mihai Popescu, minutul 89.

Înainte de startul partidei, cele două galerii rivale din tribune, au avut fiecare coregrafia sa, astfel cei de la FCSB au prezentat o coregrafie 3D, destul de reușită, iar la un minut de la startul partidei, centralul Ovidiu Hațegan, a oprit meciul pentru mai bine de trei minute, pentru a fi îndepărtate torțele aruncate de fanii dinamoviști, din zona porții lui Penedo, de către pompieri.

Fundașul echipei Dinamo, Mihai Popescu, care a marcat golul egalizator din ultimul minut de joc, a declarat la televiziunea Telekom următoarele: „Într-adevăr, am marcat ultimul gol al nostru, astăzi și sunt bucuros că am adus un punct, chiar dacă puteam obține, mult mai mult astăzi. În astfel de meciuri, nu mai contează nimic, ne dăm și ultimul suflu pe teren, trebuie să câștigăm, chiar dacă astăzi nu am putut. Până la urmă, este ok și acest punct și sperăm ca de meciurile viitoare să câștigăm.”

„Pe teren, mai urmăresc minutele, să știu cum îmi dozez efortul. Întotdeauna, trebuie să fim concentrați, să urmărim golul, să jucăm la victorie, dar de această dată nu s-a putut. La șase goluri marcate, sunt și greșeli, dar totuși este a doua etapă, încă nu sunt bine organizate momentele de joc și sperăm ca de săptămâna viitoare, să ne organizăm mai bine în defensivă și să încasăm mai puține goluri. Ca de obicei, fanii ne susțin, am fost la ei după meci să le mulțumim, pentru că au fost alături de noi în număr atât de mare și să trăim momentele frumoase, alături de ei”, a spus în încheiere Mihai Popescu.

Autor, Alexandru Neață

 

 

Loading...

 

P

P

 

CFR-Cluj-a-treia-Supercupa

 

Citește și: CFR Cluj câștigă Supercupa României, pentru a treia oară, în finala cu CSU Craiova

Sâmbătă, pe stadionul Ion Oblemenco, CFR Cluj, Campioana României, a întâlnit CSU Craiova, câștigătoarea Cupei României, în Supercupa...

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X