București, 0 Ianuarie 2017

Săpunaru: Deocamdată sunt discuții, vom vedea dacă se va realiza sau nu transferul la Karabükspor

Cristi-Sapunaru-2017

Fundașul echipei Astra Giurgiu și al Echipei Naționale, Cristi Săpunaru, este pe cale să se transfere la echipa de pe locul 11 din campionatul Turciei, Karabükspor, alăturând-use astfel unui grup de 6 jucători români care evoluează la această echipă.

Într-un interviu acordat joi televiziunii Sport.ro, Cristi Săpunaru a declarat: "Vom vedea dacă se va realiza sau nu transferul acolo. Sunt ceva discuții, sau interesat, au fost discuții și cu unii și cu alții și așteptăm să vedem ce o să iasă. Mi-a plăcut să joc în străinătate, să joci alături de jucători români, mai ales că afară nu nu prea mai sunt foarte mulți. Este mai ușor și mai simplu să te integrezi într-o echipă."

Întrebat dacă îi este teamă de ce se întâmplă în Turcia, Săpunaru a spus: "Nu îmi este teamă. Nu cred că este o problemă cu noi sportivii sau cu echipele de fotbal, eu cred că totul este politic până la urma urmei."

Cristi Săpunaru spune că au fost oferte și din România, dar fiind prea mici spune că nu pot fi acceptate.

Autor, Alexandru Neață

 Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor

Am înțeles

Pentru detalii