Şapte fotbaliști britanici arestați pentru trucarea rezultatelor
căutare personalizată

 

CSS3 Button Rollover Css3Menu.com

Şapte fotbaliști britanici arestați pentru trucarea rezultatelor

DJ-CampbellBucurești, 03 aprilie 2014. Şapte jucători din mai multe cluburi de fotbal din Ligile inferioare din partea de nord vest a Angliei au fost arestați în legătură cu presupusa trucare a meciurilor şi alți şase rearestați pentru același motiv.

13 fotbaliştii cu vârste cuprinse între 18 şi 30 ani, sunt intervievați la secţiile de poliţie în Marea Britanie, deoarece sunt acuzați într-o anchetă pentru o presupusă mită şi spălare de bani, a declarat Agenţia Naţională împotriva Crimei.

În decembrie 2013 fuseseră reţinute alte şase persoane, între care şi trei fotbalişti, în cadrul unei operaţiuni care viza o presupusă organizaţie internaţională de pariuri ilegale.

Tabloidul britanic Sun, a publicat duminică, că un reporter sub acoperire s-a întâlnit cu fostul jucător al echipei Portsmouth, Sam Sodje, care se presupune că a spus că el ar putea aranja cu fotbalişti din campionat pentru a primi un cartonaş galben pentru zeci de mii de lire sterline.

Atacantul echipei Blackburn, DJ Campbell a fost unul dintre cei şase jucători care au fost arestaţi în decembrie.

Un purtător de cuvânt de la Football League a spus: "Liga de fotbal a fost înștiințată de faptul că un număr de arestări au fost făcute în legătură cu o investigaţie a poliţiei în curs de desfăşurare. Vom oferi cooperare pe deplin cu autorităţile competente. Având în vedere că este o problemă în curs de desfăşurare, noi nu pot comenta mai mult în acest moment.", confotm Daily Mail.

Asociația de fotbal a lansat o scurtă declaraţie care citeşte: "FA a fost înștiințată de evoluţiile evenimentelor în legătură cu o anchetă în curs de desfăşurare NCA (National Crime Agency), inclusiv un număr de arestări din rândul unor fotbaliști.

Alexandru Neata

 

comments powered by Disqus
Ne rezervăm dreptul de a modera/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/institutii . Vă mulțumim.

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2012 - Fotbal-flash