Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Află detalii aici. OK
 

 
București, 05 Martie 2016.

Șansele echipei Petrolul, de rămânere în Liga 1, sunt minime

Botosani-Petrolul, 1-0După ce a pierdut meciul de la Botoșani, disputat vineri, din prima etapă a play-out-ului, șansele Petrolului de rămânere în Liga 1, s-au redus considerabil. Pentru moralul jucătorilor și un egal era ca aerul.

Echipa condusă de pe bancă de Constantin Schumacher, a rezistat la Botoșani, 72 minute, până la deschiderea scorului, dintr-un penalty transformat de Gabriel Vașvari, urmare a unui henț în careu, comis de Begeorgi.

Portarul echipei Petrolul, Alberto Cobrea, a declarat după meci, la postul TV Digi Sport, următoarele: "Trecem printr-o perioadă exagerat de grea, care ține deja de un an de zile. Suntem concentrați, ne dorim tot mai mult și încercăm să facem absolut tot ce ține de noi. Nu mă dau bătut sper ca și colegii mei să dea tot până la capăt, dar nu reușim să trecem peste această perioadă grea. Se întâmplă, nu au avut nicio ocazie, penalty și s-a terminat meciul. Când intrăm pe teren suntem concentrați sută la sută, nu există că nu ai teren de antrenament, că nu-ți bagă banii. Dacă ești jucător profesionist, intri pe teren, dai sută la sută și după aceea îți ceri drepturile".

"Nu o să cedez niciun minut, atâta timp cât există calcule matematice, o să stăm cu capul sus și o să facem tot posibilul să ne satisfacem fanii în primul rând, pentru că, vin după noi, chiar dacă sunt în număr mai mic. Au venit și la Botoșani și la Timișoara, parcurgând 400, 500 km pentru noi. Suportaerii au dreptate, toți au sigla Petrolului, toți s-au născut cu Petrolul. Discută doar de Petrolul, plâng. Din punctul meu de vedere au absolut tot respectul", a spus în încheiere Cobrea.

Alexandru Neata

 

 

 
 

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2014 fotbal-flash.ro | Toate drepturile rezervate.