București, 04 Noiembrie 2016

Șansele echipei FC Steaua de ieșire din Grupele Europa League sunt tot mai mici!

Zurich-Steaua-0-0-grupa-L

După rezultatul înregistrat joi din deplasarea de la Zürich, scor 0-0, șansele echipei FC Steaua de ieșire din Grupele Europa League sunt tot mai mici! Echipei îi lipsește în continuare omul de gol. Antrenorul caută soluții, dar deocamdată nu reușește să le găsească și se mulțumește cu ce are la dispoziție.

Antrenorul echipei FC Steaua, Laurențiu Reghecampf, a declarat după egalul scos în deplasarea cu FC Zürich, la televiziunea Sport.ro, următoarele: "Mă nemulțumește rezultatul, într-adevăr, dar eu cred că jocul a fost destul de bun. Am avut câteva ocazii bune, trebuia să marcăm, asta este! Mergem mai departe, trebuie să încercăm să câștigăm în următoru meci de acasă."

Întrebat de reporter, de ce a ales pe Golubovic în atac, Reghecampf a spus: "A fost o discuție pe care am avut-o cu patronul echipei, am încercat la antrenamente cu Bojan, mai ales că cei doi fundași ai lui FC Zürich erau foarte mari și astăzi am hotărât să jucăm cu Bojan. Discuții avem în fiecare zi și trebuie să găsim soluțiile cele mai bune. Cred eu că și astăzi au fost câteva oportunități foarte bune, dar din păcate nu am marcat."

Despre șansele la calificare pe mai departe, Reghe a declarat: "Cred că nu mai trebuie să facem niciun fel de socoteală. Trebuie să jucăm meciurile următoare, să câștigăm și să vedem ce se va întâmpla. În fotbal se poate întâmpla orice, pentru că nimeni nu se gândea că Osmanlıspor să câștige la Villarreal. Ăsta este fotbalul."

În clasamentul grupei L, a Europa League, Steaua ocupă în continuare ultima poziție cu 3 puncte din 4 jocuri. Pe primul loc a trecut Osmanlıspor cu 7 pucte. Pe locurile 2 și 3 se situează Villareal și FC Zürich, cu câte 5 puncte. Meciul următor va avea loc pe 24 Noiembrie pe Arena Națională cu Osmanlıspor.

Autor, Alexandru Neață