căutare personalizată

  

 
 

09 martie 2012

Sandu: Trofeul Ligii Europa va fi adus în Bucureşti la 11 aprilie

National_ArenaPreşedintele Federaţiei Române de Fotbal, Mircea Sandu, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că trofeul Ligii Europa va fi adus în Bucureşti la data de 11 aprilie, când urmează să fie inaugurat şi un teren de mini-fotbal în sectorul 2 al Capitalei.

"Împreună cu Primăria Generală şi UEFA vom inaugura la 11 aprilie un teren, un «mini pitch», care va rămâne să fie utilizat de cetăţenii din Sectorul 2. Tot la 11 aprilie va fi adus la Bucureşi trofeul Ligii Europa, care va fi înmânat de preşedintele UEFA, Michel Platini, primarului Sorin Oprescu. De asemenea, va avea loc o ceremonie la Palatul Regal la care vor participa personalităţi din lumea sportivă şi culturală ", a spus Sandu

Potrivit lui Mircea Sandu, trofeul va fi expus până la decernare în mai multe zone din Bucureşti. "La Bucureşti va avea loc o finală mult mai bine cotată decât cea de anul trecut de la Dublin. Mai sunt două luni şi avem de îndeplinit o serie de evimente care se va intitula «Drumul spre finală». Trofeul Ligii Europa va fi expus până la decernare în diverse zone din Bucureşti, printre care Piaţa George Enescu, în Primăria Capitalei, Pasajul Universităţii, căminele studenţeşti de la Politehnică, Centrul Vechi şi Băneasa Shopping Center", a adăugat Mircea Sandu.

La dineul oficial din data de 8 mai vor fi prezente aproximativ 500 de persoane, printre care şi personalităţi din lumea sportivă şi culturală din România. "Dineul oficial va avea loc la 8 mai, la care vor participa reprezentanţii celor două echipe, oficiali UEFA şi personalităţi din lumea sportivă şi culturală din România, aproximativ 500 de persoane", a menţionat Sandu.

Majoritatea suporterilor celor două echipe calificate în ultimul act al competiţiei va veni la data de 9 mai. "La 9 mai va sosi la Bucureşti un număr mare de suporteri care au un program bine pus la punct. Vor fi preluaţi cu mijloacele de transport în comun de la aeroport la stadion, de unde cu alte autocare vor fi duşi spre zonele speciale pentru suporteri create în Piaţa George Enescu şi Piaţa Constituţiei. Iar cu trei ore înainte de meci vor fi aduşi la stadion", a subliniat Sandu.

Dumitru Mihalache a mai spus că la cele 18 meciuri găzduite de Arena Naţională au asistat aproximativ 500.000 de spectatori. "Arena Naţională a găzduit până acum trei meciuri în Liga Campionilor, şase în Liga Europa, trei meciuri ale echipei naţionale a României şi şase meciuri din Liga I la care au participat aproximativ 500.000 de spectatori", a precizat Mihalache.

Cele două echipe ce vor disputa finala Ligii Europa vor primi câte 9.000 de bilete pentru proprii suporteri. "Vânzarea biletelor destinate publicului român a început în luna noiembrie. Biletele s-au vândut în timp record, în 36 de ore s-au epuizat 20.000 de bilete. Iar acum două zile au început vânzările de bilete pe piaţa internaţională. Fiecărei echipe îi sunt destinate câte 9.000 de bilete", a conchis Mihalache.

Primarul Capitalei, Sorin Oprescu a declarat: "Se va face o revizie la motoare şi la întreg sistemul de ghidaj al acoperişului retractabil, care, ţin să fac precizearea, funcţionează. Poate fi închis şi deschis, dar noi am decis ca pe perioada de iarnă grea să nu riscăm o tractare a acoperişului care ar fi putut avea consecinţe nefaste cum s-a întâmplat cu noul stadion de la Varşovia".

Sursa: www.mediafax.ro

Nume*
Adresa Email*
Subiect*
Mesaj*
Nota: * marcheaza campurile obligatorii.

 

trafic ranking

Statistici web Sports eXTReMe Tracker
trafic site W3 Directory - the World Wide Web Directory SEO
Copyright 2008-2011 - Fotbal-flash