Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Află detalii aici. OK
 

 
București, 29 Aprilie 2016.

Șahtior Donețk a remizat cu Sevilla, scor 2-2, în primul tur al semifinalei Ligii Europa

Sahtior-Sevilla, 2-2Datorită egalului reușit în primul tur al semifinalei Europa League, echipei antrenate de Mircea Lucescu, Șahtior, i-ar trebui victorie în meciul retur de săptămâna viitoare, pentru a se califica în finala Ligii Europa.

Golurile din partida disputată joi, la Lviv, au fost marcate de Marlos, 23' și Stepanenko, 35' pentru Sahtior, respectiv Machín Pérez, 6' și Gameiro, 82' (penalty), pentru Sevilla.

După acest rezultat, Sevilla este un pic mai aproape de Basel, după realizarea unei remize, cu două goluri marcate în Ucraina. Cei de la Sevilla, consideră că au fost defavorizați, atunci când li s-au anulat un gol pentru un ofsaid mai mult decât îndoielnic, spun ei, în repriza secundă.

Mircea Lucescu rămâne optimist, în legătură cu șansele echipei Șahtior Donețk, de a ajunge în finala Ligii Europa în detrimentul Sevilla, declarând în cadrul conferinței de presă de după meci, următoarele: "Cred că scorul final reflectă jocul. Am creat o mulțime de ocazii, în prima repriză și ar fi trebuit să înscriem cel puțin patru goluri".

"Dar, pe finalul meciului, jucătorii au obosit un pic și au făcut o mulțime de greșeli în apărare. Încă avem toate șansele de a întoarce acest rezultat. Noi ne descurcăm bine în meciurile din deplasare. Jucătorii sunt supărați din cauza golului venit pe finalul meciului, dar trebuie să trecem peste acest lucru. Încă mai avem o șansă bună de a juca în finală", a spus în încheiere Mircea Lucescu.

Alexandru Neata

 

 

 
 

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2014 fotbal-flash.ro | Toate drepturile rezervate.