SC Braga și-a prezentat vineri noile achiziții
căutare personalizată

 

CSS3 Button Rollover Css3Menu.com

SC Braga și-a prezentat vineri noile achiziții

Kadu-Rusescu-%20Andre-PintoBucurești, 27 decembrie 2013. Noile achiziții ale SC Braga: Kadu, Raul Rusescu și André Pinto au fost prezentați în această dimineață, mass-mediei. Cele trei achiziții și-au evidențiat fericirea "Sporting Braga, este un club mare" și nu au ascuns entuziasmul în această nouă etapă din cariera lor.

"Vreau sa joc la SC Braga și știu că este important să înscriu goluri, dar cel mai important este să ajut echipa", a spus jucătorul Raul Rusescu, împrumutat până în vară la SC Braga. Fundașul central brazilian (Kadu- de la formaţia braziliană Vitoria) a spus: "Sunt gata să ajut noii coechipierii pentru a atinge obiectivele clubului", în timp ce fundașul portughez recrutat de la Panathinaikos (André Pinto) a promis să "lucreze din greu pentru a ajunge la forma maximă, cât mai curând posibil."

Acest trio a lucrat integrat cu restul echipei în dimineața zilei de vineri, conform site-ului oficial al SC Braga, iar la antrenamentul condus de antrenorul Jesualdo Ferreira au lipsit Luiz Carlos (bolnav) și Salvador Agra (accidentare la picior), precum și Eder, care continuă recuperarea după o intervenție chirurgicală.

Alexandru Neata

 

comments powered by Disqus
Ne rezervăm dreptul de a modera/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/institutii . Vă mulțumim.

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2012 - Fotbal-flash