București, 15 Iunie 2018

Rusia învinge Arabia Saudită, scor 5-0, în meciul de debut al Cupei Mondiale

Robbie-Williams-si-Aida-Garifullina

Joi, pe stadionul Luzhniki din Moscova, echipa gazdă a Cupei Mondiale, Rusia a surclasat Arabia Saudită, scor 5-0, în cadrul Grupei A. Golurile au fost marcate de: Gazinski, 12, Cheryshev, 43 și 90+1, Dzuba, 71 și Golovin, 90+4. Echipa Arabiei Saudite nu a expediat niciun șut pe spațiul porții. Datorită dublei reușite, Denis Cheryshev a fost declarat omul meciului.

Rusia-v-Arabia-Saudita-5-0

În cadrul festivității de deschidere, au interpretat melodii celebrul Robbie Williams și soprana Aida Garifullina. A mai fost prezent și fosta glorie a fotbalului brazilian, Ronaldo, câștigător a două Cupe Mondiale cu Brazilia. Au luat apoi cuvântul Președintele Rusiei, Vladimir Putin și Președintele FIFA, Gianni Infantino.

Partida a fost condusă excelent de o brigadă de arbitri din Argentina, având la centru pe Nestor Pitana. Arbitrajul video, folosit pentru prima dată la un turneul final al unei Cupe Mondiale, nu a avut faze litigioase pentru a interveni.

Autor, Alexandru Neață

 

 

Loading...

 

P

P

 

Mitrita-Cupa-Romaniei

 

Citește și: Sumele ce le vor primi cluburile participante în ediția 2018/19 a Champions League și Europa League

Înaitea începerii noului sezon, al ediției 2018/2018, a Ligii Campionilor sau a Europa League, UEFA și-a stabilit bugetul și l-a făcut public...

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X