Rotariu: Sperăm să apară și banii, deoarece au rolul lor
căutare personalizată

 

CSS3 Button Rollover Css3Menu.com

Rotariu: Sperăm să apară și banii, deoarece au rolul lor

Dinamo-Poli_Timisoara-4-0București, 14 decembrie 2013. În prima etapă a returului, vineri, Dinamo a dispus de Poli Timișoara cu 4-0. Golurile câinilor au fost marcate de Scutaru- autogol în minutul 11, Țucudean în minutul 34, Boubacar, minutul 37 și Curtean în minutul 55.

Deși dinamoviștii se plâng de faptul că nu au salariile plătite, au câștigat lejer, în timp ce timișorenii au avut o evoluție palidă.

Antrenorul dinamoviștilor, Flavius Stoican a declarat pentru DigiSport: "Trebuia să vină și acest moment, pentru că suntem pe drumul bun, suntem serioși și concentrați la antrenamente. Trebuia să vină și acest joc foarte bun. Ne așteaptă o partidă dificilă, cea de la Vaslui, cu o echipă destul de bună. Sunt convins că o să vină și banii, important este să muncim. Ne-am dorit victoria și sunt convins că oamenii care premiează această echipă o fac cu sufletul. Jucătorii merită să fie mulțumiți atunci când realizează ceva".

Mijlocașul dinamovist Dorin Rotariu, care a avut o evoluție excelentă, a spus după meci următoarele: “Sperăm să apară și banii, deoarece au rolul lor. Nu acesta este însă cel mai important lucru, ci mai degrabă fanii contează. Galeria ne-a ajutat foarte mult, iar atunci când intrăm pe teren ne gândim la istoria acestui club”.

Alexandru Neata

 

comments powered by Disqus
Ne rezervăm dreptul de a modera/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/institutii . Vă mulțumim.

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2012 - Fotbal-flash