Megamenu for Bootstrap
 


București, 13 August 2017

Romario Benzar: „Nu am văzut niciodată un teren atât de prost”

FCSB-Astra-1-1-etapa-6

Sâmbătă, într-un meci al etapei a 6-a, disputat pe Arena Națională, cu un gazon deplorabil, FCSB și Astra, au terminat la egalitate, scor 1-1.

Romario Moise a dechis scorul în minutul 7, din pasa lui Alexandru Ioniță, pentru Astra Giurgiu, iar Eddy Gnohere a reușit egalarea în minutul 65, pentru FCSB.

Datorită gazonului deosebit de prost, Teixeira s-a accidentat în minutul 4 la gleznă, nemaiputând continua jocul, fiind înlocuit cu Golofca.

Prima repriză a aparținut echipei conduse de Edi Iordănescu, pentru ca în cea de-a doua parte a meciului, jucătorii FCSB-ului, mai proaspeți, au dominat jocul, reușind în afara golului egalizator, un alt gol prin Golofca, anulat incorect pe motiv de ofsaid.

Arbitrul Adrian Cojocaru, a avut momente când practic a scăpat jocul din mână, în special în minutul 82, când după o îmbulzeală generală, a acordat 3 cartonașe galbene și unul roșu, încasat de Alexandru Ioniță.

Fundașul Romario Benzar, care a debutat la FCSB, fiind unul din cei mai buni jucători de pe teren, a declarat după meci la postul TV Digi, următoarele: „Trebuie să privim cu optimism dubla cu Sporting și meciurile din campionat. Nu suntem îngrijorați de ultimele rezultate, pentru că jocul echipei este bun, ne creăm la fiecare meci ocazii, dar trebuie să fim mult mai atenți în fața porții. Cred că terenul de acasă ne dezavantajează, pentru că nu poți să pasezi, este foarte greu. Nu am văzut niciodată un teren atât de prost. Nu-mi venea să cred când am văzut starea terenului, pentru că eu știam că la Național Arena este un gazon bun, dar am rămas uimit, nu-mi vine să cred cum a ajuns gazonul.”

„Dacă arbitrul ar fi lăsat fanionul jos la golul lui Golofca, cred că așa se termina meciul, dar pe viitor trebuie să fim mult mai atenți, pentru că astfel de faze decid un meci. Antrenorul Nicolae Dică nu ne-a spus nimic după joc, o să vorbească cu noi în cantonament”, a mai spus în încheiere Romario Benzar.

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

Comentarii:

 

web
analytics


Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor

Am înțeles

Pentru detalii