Megamenu for Bootstrap
 


București, 05 Septembrie 2017

România pierde meciul cu Muntenegru și totodată orice șansă de calificare la Campionatul Mondial

Muntenegru-Romania-1-0-Grupa-E

Cu un antrenor străin pe bancă, în calificările pentru turneul final al Campionatului Mondial din Rusia-2018, criticat din toate părțile, presă, membrii generației de aur și nu numai, România va vedea Campionatul Mondial de la televizor.

După ce, Naționala României nu avea rezultate bune, selecționerului Cristoph Daum, i se impută neconvocarea la Națională a lui Denis Alibec și Constantin Budescu, doi dintre cei mai în formă jucători.

Prin înfrângerea din meciul cu Muntenegru disputat Luni la Podgorica, scor 1-0, gol Stevan JOVETIC, minutul 75, România și-a spulberat și ultimele calcule matematice de calificare.

După meciul pierdut cu Muntenegru, fundașul Cosmin Moți, a declarat la postul național de televziune, următoarele: „Trebuia să jucăm fotbalul care l-am făcut în calificarea de la europene. S-a pierdut o calificare. Este dureros, normal. Și noi suntem supărați și pe noi ne doare, dar trebuie să mergem înainte și să ne gândim la viitor. Nu sunt în măsură eu să spun ce ar trebui schimbat. Sunt oameni la conducerea echipei, la conducerea Federației, care știu ce trebuie făcut. Înainte de meci, eram conștienți că mai sunt șanse infime la o calificare și când ai asta în minte, este foarte greu să fii concentrat sută la sută.”

Autor, Alexandru Neață

 

 

Loading...

 

 

Comentarii:

 

web
analytics


Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor

Am înțeles

Pentru detalii