Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Află detalii aici. OK
 

 
București, 20 Iunie 2016.

România pierde jocul decisiv cu Albania, scor 1-0 și se întoarce acasă de la EURO 2016

Denis AlibecDuminică, Echipa Națională a României a fost învinsă de Albania, cu 1-0, în ultimul meci al Grupei A de la Campionatul European, terminând pe locul 4 în clasament, loc care o trimite acasă.

Singurul gol al meciului a fost marcat cu 3 minute înainte de pauză de Sadiku, cu un șut cu capul, după ce apărarea noastră a fost surprinsă de rapiditatea și vigoarea atacului albanez.

Cea mai mare ocazie a primei reprize, din partea echipei României, aparține lui Bogdan Stancu, care a reluat din foarfecă de la marginea careului în minutul 8, minge respinsă de portarul Berisha.

În repriza secundă, prin introducerea lui Sânmărtean, atacul României fost ceva mai incisiv. Cea mai mare ocazie a reprizei secunde aparține noului introdus în teren Florin Andone, care a trimis în bara transversală, în minutul 76.

Albania merită toată considerația, pentru felul cum jucătorii săi s-au dăruit în teren și au luptat pentru culorile țării, în comparație cu jucătorii lui Iordănescu, lipsiți de vlagă și depășiți la toate capitolele!

Fundașul Cristi Săpunaru, a declarat după meci la postul de televiziune Pro-TV, următoarele: "Ne-am dorit prea mult victoria și iată că am reușit să ne dezamăgim pe noi, familiile, românii și toți care au fost alături de noi. Am atacat în a doua repriză tot timpul, am avut ocazii de gol, au fost șuturi la poartă, n-a vrut să intre mingea, nu știu ce să vă mai zic. Păcat că am muncit până aici, n-am reușit să ne calificăm mai departe, era o șansă pentru toți cei aflați aici, i-am dat cu piciorul!"

Selecționerul echipei României, Anghel Iordănescu a răspuns la același post de televiziune, spunând: "Ne doare înfrângerea, ne-am dorit foarte mult să câștigăm. Am făcut tot ce ne-a stat în putință în acest moment să câțtigăm, dar nu uitați un lucru, că Albania nu mai este cea de pe vremea mea sau a lui Gicu Dobrin sau a lui Florea Dumitrache. Consider că am început meciul bine, am jucat cel puțin 30 de minute. Am făcut o gafă în defensivă, cred la Mățel în partea stângă și am primit un gol la care nu ne așteptam dintr-o altă greșeală, în minutul 44. Repriza a doua am încercat să revenim, am fost în joc, ne-am creat câteva oportunități, din care o singură ocazie clară, acea bară a lui Florin Andone. Îmi este greu să le reproșez jucătorilor, pentru că personal consider că și-au dorit mult, au vrut, dar atât am putut în această seară".

Alexandru Neata

 

 

 
 

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2014 fotbal-flash.ro | Toate drepturile rezervate.