Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Află detalii aici. OK
 

 
București,  30 Mai 2016.

România pierde amicalul cu Ucraina, scor 3-4

Romania-Ucraina, 3-4 in meci amical Stagiul de pregătire din Italia, al Echipei Naționale a României se încheie cu o înfrângere, scor 3-4, cu Ucraina, după ce în meciul de miercuri, cu RD Congo, scorul a fost 1-1.

Selecționerul Anghel Iordănescu a efectuat multe schimbări în echipa de start din meciul cu Ucraina, disputat duminică, față de partida cu Congo, începând în apărare fără Raț și Săpunaru, la mjijloc fără Adi Popa, iar în atac folosind-ul pe Keșeru în locul lui Alibec. De precizat că Stanciu a fost folosit în ambele meciuri din postura de rezervă.

Pentru România au marcat Gabi Torje, min 24; Alibec, min 74 și Stanciu, min 85, în timp ce pentru Ucraina, au înscris Zozulia, min 45; Zinchenko, min 49 și Iarmolenko, min 60.

La meciul de la Torino, au asistat peste 10 mii de spectatori români, printre care Mircea Lucescu și Răzvan Lucescu.

Vineri este programat la București ultimul meci de pregătire, cu Georgia, înaintea startului Campionatului European.

După meciul de la Torino, selecționerul Anghel Iordănescu a sintetizat evoluția tricolorilor, declarând la televiziunea Digi Sport, următoarele: "Am avut o primă repriză foarte bună, o repriză în care am avut inițiativa, am controlat jocul. Am creat și câteva situații de a marca și am și reușit să marcăm. Dintr-o greșeală la finalul primei reprize, am fost și egalați".

Anghel Iordănescu a mai spus: "În repriza a doua și în special în prima parte, a fost o repriză, care efectiv, ne-a scăpat de sub control, cu foarte multe greșeli individuale, cu trei goluri primite și toate trei, făcute cadou adversarului, lucru care, psihologic, ne-a pus la pământ".

"În partea finală a jocului și prin modificările pe care le-am făcut, am reușit să marcăm și noi încă două goluri, din păcate insuficiente. Trebuie să învățăm din aceste greșeli nepermise, de la jucători cu mare experiență. În repriza secundă, au intrat pe teren relaxați crezând că jocul va fi la discreția lor. Sunt mulți jucători, care la echipele lor de club, au avut probleme în a prinde echipa și aici mă refer și la Gabi Torje, la Maxim", a spus în încheiere Anghel Iordănescu.

Cornel Dinu, într-o intervenție telefonică la televiziunea Dolce Sport, a spus despre atacantul Denis Alibec, următoarele: "Deocamdată, din ce-am văzut, este jucătorul pe care se poate conta cel mai mult din postura de vârf de atac".

Alexandru Neata

 

 

 
 

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2014 fotbal-flash.ro | Toate drepturile rezervate.