București, 15 Noiembrie 2016

România pierde amicalul cu Rusia, de la Groznîi, scor 1-0, în ultimul minut de joc

Rusia-Romania-1-0-amical

Marți, pe stadionul Akhmat-Arena din Groznîi, România a pierdut nemeritat amicalul cu Rusia, în ultimul minut de joc, dintr-o poziție clară de ofsaid nesemnalizată, după o partidă cu multe schimbări în echipă față de partida cu Polonia.

Prima ocazie de gol a rușilor vine în minutul 16, atunci când Samedov șutează din 12 metri pe colțul lung, iar portarul Pantilimon respinge cu vârful degetelor, în corner.

În minutul 27, Florin Andone centrează excelent pentru Rotariu și acesta din 8 metri, reia fără preluare, din poziție singur cu portarul, peste poartă, ratând o ocazie extrem de mare!

Prima schimbare de jucători efectuată de Cristoph Daum are loc în minutul 65, iese Latovlevici și intră Steliano Filip.

În minutul 71, Andone este ținut de mână pe linia careului și nu se acordă nici penalty, nici lovitură liberă. Prepeliță vede galben pentru proteste!

Răzvan Marin trage puternic din vole de la 25 metri, în minutul 81, iar mingea trece pe lângă poartă.

Chritoph Daum face o altă schimbare în minutul 83, Iese Grozav, intră Adi Popa.

În minutul 90, își face debutul la Echipa Națională, Bogdan Țâru și iese Dragoș Grigore, pentru ca în minutul următor, să asistăm la alt debut la Națională, Dragoș Nedelcu, care îl schimbă pe Bogdan Andone.

Ozdoev marchează în ultimul minut de joc, dintr-o poziție de ofsaid nesemnalizată, iar România pierde nemeritat acest joc.

Formațiile de start, România: Pantilimon - Enache, Săpunaru, Grigore, Latovlevici - Marin, Prepeliță - Rotariu, Stancu, Grozav - Andone;

Rusia: Akinfeev - Semenov, Kutepov, Kudryashov - Samedov, Zobnin, Glushakov, Mogilevec, Zhirkov - Miranchuk, Kokorin.

Autor, Alexandru Neață