București, 13 Octombrie 2019

România mai are de câștigat două meciuri importante, pentru a se califica la EURO 2020

../Imagini-008-2019/George-Puscas

După victoria din deplasare de sâmbătă, cu Insulele Feroe, scor 3-0, selecționata României, mai are de trecut două examene importante pentru a-și asigura locul 2 în grupa F și totodată calificarea la turneul final al Campionatului European din 2020. Prima confruntare capitală pentru România este marți cu Norvegia, iar următoarea cu Suedia, pe 15 Noiembrie, ambele partide se vor disputa pe Arena Națională.

Golurile selecționatei României de pe stadionul cu gazon sintetic Tórsvøllur, din capitala Insulelor Feroe, Torshavn, au fost marcate de George Pușcaș, minutul 74, din pasa lui Stanciu; Alexandru Mitriță, minutul 82 și Claudiu Keșeru, minutul 90+4, din pasa lui Mitriță.

Deși a fost introdus în echipă târziu de selecționerul Cosmin Contra, Alexandru Mitriță, convocat după șase luni de absență, a făcut diferența cu un gol și pasă de gol.

România a meritat victoria, având o posesie net superioară adversarului, de 60%, dar prima repriză a fost una cu o prestație lamentabilă în toate compartimentele. Trebuie să-i mulțumim centralului Aliyar Aghayev din Azerbaijan, pentru faza din minutul 18, atunci când Nedelcearu a scapat numai cu cartonaș galben, pentru fault în calitate de ultim apărător, nefiind eliminat.

Marți, începând cu orele 21:45, pe Arena Națională, selecționata României va întâlni Norvegia, meci ce va trebui câștigat, orice rezultat în afara victoriei, va diminua considerabil șansele de calificare ale jucătorilor români. Meciul va fi urmărit din tribune de copii sub 14 ani, însoțiți de adulți (un adult la 10 copii). 

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

 

Comentarii:

 

 

P

P

 

../Imagini-008-2019/Dani-Coman

 

Citește și: Reacția lui Dani Coman, președinte Astra, după tragerea la sorți a optimilor Cupei României

Luni, la sediul Federației Române de Fotbal, a avut loc tragerea la sorți a optimilor Cupei României. Singura incertitudine a echipelor calificate...

 

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X