Megamenu for Bootstrap
 


București, 09 Octombrie 2017

România își încheie campania de calificare la Cupa Mondială, cu un egal în deplasare cu Danemarca

Danemarca-Romania-1-1-grupa-E

Echipa Națională a României și-a încheiat campania de calificare la turneul final al Cupei Mondiale cu un rezultat de egalitate, scor 1-1, obținut Duminică în deplasare cu Danemarca, terminând pe locul 4 în Grupa E, cu numai 13 puncte.

Cosmin Contra, are meritul de a obține 4 puncte din 6 posibile, de când a fost instalat în funcția de selecționer al României.

Christian Eriksen a deschis scorul cu o lovitură de pedeapsă, obținută de Bendtner, după un contact în careu cu Cristi Ganea, în minutul 59. Cristi Ganea a fost eliminat în minutul 62, pentru cumul de cartonașe galbene, obținute la un interval de trei minute!

Ciprian Deac a reușit golul egalizator pentru România, în minutul 88, atunci când, echipa evolua de minute bune, cu un om în minus.

Clasând-use pe poziția a doua a clasamentului, cu 20 puncte, Danemarca va merge la barajul de calificare, în speranța participării pentru a 5-a oară, la un turneu final de Cupă Mondială.

Autorul golului pentru România, Ciprian Deac, a declarat după meci la televiziunea Sport.ro, următoarele: „Mă bucură în primul rând, faptul că am obținut un rezultat de egalitate, am avut un om în minus aproape o repriză și ne bucurăm pentru acest punct. Nu mă consider așa bătrân și eu cred că mai pot juca cel puțin încă doi ani la un nivel destul de bun. O să vă săturați de mine și o să mă mai vedeți pe teren. A fost un meci, în care toți băieții s-au dăruit, am făcut un joc tactic destul de bun, pentru că nu le-am dat spații, n-au avut ocazii de gol. Mă bucur că am fost acolo la acea fază din minutul 88 și este bine că s-a terminat așa. Eu zic că, Echipa Națională are viitor cu D-l Contra, este nevoie de răbdare și o să vedeți că echipa este pe drumul cel bun.”

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

 

Comentarii:

 

web
analytics


Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor

Am înțeles

Pentru detalii