România învinsă de Polonia, scor 1-4, într-un meci amical
 
căutare personalizată

 

CSS3 Button Rollover Css3Menu.com

 

 

România învinsă de Polonia, scor 1-4, într-un meci amical

Romania-Polonia-1-4Bucuresti, 03 feb. 2013. Echipa naţională a României a fost învinsă, sâmbătă seară, cu scorul de 4-1 (4-1), de selecţionata Poloniei, într-un meci amical disputat la Malaga.

Golurile învingătorilor au fost marcate de Pawlowski '14, Teodorczyk '24, '28, Lukasik '33. Pentru România a înscris Grozav, în minutul 41. Al patrulea gol al polonezilor a fost înscris de Lukasik cu călcâiul.

România a început meciul în următoarea formulă: Lung - Măţel, Găman, D. Grigore, Al. Vlad - Neagu, Nistor - Chiţu, N. Stanciu, Grozav - Alexe. Selecţionerul Victor Piţurcă i-a mai folosit, pe parcursul jocului, pe Maxim, Răduţ, Luchin, Bălgrădean, Mateiu, Budescu, Alibec şi Nica.

Polonia a început cu următorul "11": Słowik - Broz, Jedrzejczyk, Celeban, Wawrzyniak - Lukasik, Kazmierczak - Wszołek, Pawłowski, Sobota - Teodorczyk.

Meciul a fost arbitrat de o brigadă spaniolă, condusă la centru de Perez Montero.

Echipa României are programat următorul meci amical miercuri, tot la Malaga, cu naţionala Australiei.

Dupa meci, selectionerul Victor Piturca, a declarat: "Nu pot să le reproşez băieţilor decât golurile. Am jucat cu o echipă nouă, în timp ce adversarii se cunoşteau între ei. Unii dintre jucători mi-au plăcut, dar nu vreau să dau nume. Pentru mine nu contează rezultatul, poate doar pentru jucători. Poate ei sunt dezamăgiţi acum. Am primit gol la fiecare ocazie a lor, iar în repriza a doua am ratat două ocazii mari. Dacă marcam, puteam să reducem diferenţa. Suporterii au fost dezamăgiţi. E o perioadă grea, am făcut trei antrenamente pe zi şi asta se va vedea în campionat", potrivit prosport.ro.

Srgian Luchin consideră ruşinoasă înfrângerea din meciul cu Polonia. "E o înfrângere ruşinoasă. Am luat goluri din toate poziţiile şi nu am reuşit să revenim. Am făcut trei antrenamente pe zi şi suntem foarte încărcaţi. Nu ne-am recuperat total, dar asta nu e o scuză. Rezultatul, ne afectează mai ales că şi ei au fost ca şi noi, au fost jucători doar din campionatul intern", a spus Luchin.

Mediafax; image: evz


trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2012 fotbal-flash.ro | Toate drepturile rezervate.