Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Află detalii aici. OK
 

 
București, 24 Martie 2016.

România învinge Lituania cu scorul de 1-0, în meci amical

Romania-Lituania 1-0, meci amicalSelecționata României a câștigat partida amicală cu Lituania, scor 1-0, disputată miercuri la Giurgiu, din cadrul pregătirilor pentru turneul final al Campionatului European din Franța.

Singurul gol al meciului, a fost marcat de către debutantul la Echipa Națională, Nicușor Stanciu, în minutul 64, în urma unui șut de la 30 metri. Acesta a fost introdus în teren de antrenorul Anghel Iordănescu, după pauză, în locul lui Florin Tănase.

Prima repriză a jucătorilor trimiși în teren de Anghel Iordănescu, a fost una slabă, din punctul de vedere al ocaziilor de poartă. Pasele dintre jucători mergeau bine până în apropierea careului, după care lipsea jucătorul cu pasa decisivă, sau să-și asume șutul la poartă.

O dată cu introducerea lui Nicușor Stanciu, de la startul reprizei secunde, meciul a căpatat puțin mai multă claritate a acțiunilor de poartă.

Selecționerul Anghel Iordănescu a testat mai mulți jucători, efectuând șase schimbări, astfel ca în partida amicală cu Spania, de duminică, să înceapă partida cu jucătorii cei mai în formă.

Într-o declarație dată imediat după meci de selecționerul Anghel Iordănescu, la postul public de televiziune- TVR1, acesta a spus: "A fost un rezultat bun, un rezultat pozitiv pentru echipa noastră națională, ținând cont că jucătorii au venit în etape la cantonament pentru această partidă. Trebuie să ținem cont că, au fost câțiva jucători menajați în vederea jocului cu Spania și nu în ultimul rând faptul că, avem jucători la Echipa Națională, care au probleme la echipele lor de club, iar eu am încercat să-i reactivez, să-i sprijin și să-i ajut".

Despre autorul golului, la debutul în Echipa Națională a lui Nicușor Stanciu, Iordănescu a spus: "Eu aș vrea să remarc și să felicit întreaga echipă, pentru atitudine, pentru efort. Chiar dacă jocul nu m-a mulțumit în totalitate, au fost multe momente bune, dar au fost și unele dezamăgitoare. Îi remarc pe toți pentru efort, pe Nicușor Stanciu pentru debut. Felicit și pe ceilalți jucători care au debutat astăzi, dar la Nicușor, un plus pentru golul marcat".

"Am suferit la relațiile de joc și datorită faptului că au fost foarte multe schimbări, mulți jucători noi în acest joc. Pentru meciul cu Spania, evident că va fi același modul de joc, dar se vor schimba foarte mulți jucători", a mai spus Anghel Iordănescu.

Anghel Iordănescu, a spus în încheiere: "Terenul de la Giurgiu, a fost foarte bun, o atmosferă frumoasă, publicul a susținut și a fost cald cu Echipa Națională, chiar în momentele grele când jocul nu mergea. Sunt convins că la Cluj, publicul va fi la fel și o atmosferă deosebită".

Alexandru Neata

 

 

 
 

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2014 fotbal-flash.ro | Toate drepturile rezervate.