România întâlnește Ungaria de la orele 19:00, într-un meci important al Grupei F

Fani-echipa-RomanieiBucurești, 11 Octombrie 2014. Selecționata României întâlnește astăzi de la orele 19:00, selecționata Ungariei în cadrul etapei a doua a meciurilor de calificare EURO 2016, pe stadionul Arena Națională.

Victor Pițurcă, selecționerul României, a susținut vineri o conferință de presă declarând următoarele: "Dacă nu eşti atent la Dzsudzsak, în orice fracţiune de secundă poate să facă diferenţa. La fel Gera, care are execuţii formidabile din afara careului. Szalai, de asemenea e foarte puternic, Lovrencsics, e iar un jucător extrem de periculos. În rest, ca echipă nu cred, dar oricum trebuie să fim pregătiţi pentru orice. Nu este un lucru bun pentru noi revenirea lui Szalai. E un jucător valoros care este şi într-o formă foarte bună. Ne-a pus probleme destul de mari când am jucat împotriva lor".

În continuare Pițurcă a mai declarat: "Un punct forte al Ungariei sunt fazele fixe. Din fază fixă am şi primit gol în Ungaria, de fapt, ambele goluri de atunci au fost din faze fixe. Echipa Ungariei va veni să îşi vândă scump pielea, pentru că este un meci extrem de important deoarece un eventual meci pierdut i-ar cam scoate. După două jocuri pierdute şansele lor nu ar mai fi mari".

În prima etapă a Grupei F, disputată pe 7 Septembrie a.c., România a învins Grecia cu 1-0 la Atena, în timp ce Ungaria a pierdut pe teren propriu cu scorul de 2-1 meciul cu Irlanda de Nord.

Meciul România- Ungaria, va fi transmis la televiziune de postul TVR 1, începând cu orele 19:00.

Alexandru Neata; img. DigiSport

Subscribe RSS Feed, Fotbal flash RSS fotbal flash  

 

 
 
 
 

comments powered by Disqus

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2014 fotbal-flash.ro | Toate drepturile rezervate.