Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Află detalii aici. OK
 

 
București, 28 Martie 2016.

România a terminat la egalitate, scor 0-0, în amicalul cu Spania

Romania-Spania, scor 0-0, amicalDuminică Echipa Națională a României a disputat la Cluj, meciul amical cu Spania, Campioana Europei în exercițiu, iar rezultatul de 0-0, este destul de bun, ținând cont de calibrul adversarului.

Nicușor Stanciu, a făcut un joc bun, ținând cont că este la a doua prezență în Echipa Națională, a pasat decisiv, atunci când se impunea, iar șutul său din vole din minutul 33, a pus în mare dificultate portarul spaniol Casillas.

Cu un pressing de excepție, elevii lui Anghel Iordănescu, au avut perioade lungi de dominare a meciului, spaniolii fiind nevoiți de multe ori să se apere.

Este drept că, puteam să fim penalizați cu un penalty, cu trei minute înainte de finalul meciului, la o intrare neglijentă a lui Săpunaru asupra lui Fabregas.

Selecționerul Anghel Iordănescu a declarat după meci, printre altele, la postul de televiziune TVR 1: "Eu cred că, am făcut un meci inteligent, am jucat foarte bine tactic și felicit băieții noștri pentru efortul și pentru contribuția lor de a duce planul tactic pe care l-am stabilit împreună. Știam că nu vom reuși să avem posesie. Am pregătit meciul pentru a avea tranziție pozitivă foarte bună și să ne creăm ocazii de gol pe contraatac".

"Faptul că am terminat la egalitate cu Campioana Europeană și fostă Campioană Mondială, ne va ajuta pe viitor din punct de vedere moral. Este foarte greu să joci cu o echipă cum este Spania sau cum este Franța, care au jucători proveniți de la marile cluburi, care joacă în Champions League sau Europa League", a mai spus Anghel Iordănescu.

În continuare, Anghel Iordănescu a mai declarat: "Lista jucătorilor pentru EURO 2016, rămâne deschisă. Nicușor Stanciu a făcut o partidă foarte bună, de altfel nu a fost singurul, am avut mulți jucători care s-au remarcat. Trebuie să-l ajutăm pe Stanciu să rămână cu picioarele pe pământ. Decar veritabil din ce îmi amintesc eu, a fost Gică Hagi și Nicolae Dobrin", a spus în încheiere Anghel Iordănescu.

Antrenorul spaniol Vicente del Bosque a declarat: "Noi nu am fost pe deplin coerenți în modul în care am abordat cele două meciuri, cu Italia și România. Am avut perioade bune, dar ne-a lipsit jocul în adâncime, în special pe benzi".

Del Bosque a mai spus că nu este de vină pentru jocul lor numai atacanții, ci toată echipa, în general.

Alexandru Neata

 

 

 
 

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2014 fotbal-flash.ro | Toate drepturile rezervate.