București, 18 Noiembrie 2015.

România a realizat scor egal, în amicalul cu Italia, de la Bologna

Italia-Romania-2-2Marți, în meciul amical disputat la Bologna, România a realizat un rezultat excelent cu Italia, în fața a cel puțin 4000 fani români, care i-au încurajat pe tot parcursul meciului.

Elevii lui Anghel Iordănescu, au deschis scorul în minutul 8 prin Bogdan Stancu, cu un șut bine plasat din 12 metri, la o gafă a apărării italiene.

În minutul 56, italienii reușesc egalarea prin Marchisio, cu un șut imparabil din penalty ușor acordat, la vinclul porții lui Tătărușanu.

După 9 minute, Italia reușește să se desprindă pe tabelă prin golul lui Gabbiadini, cu o lovitură de cap, din centrarea lui Marchisio.

Cu două minute înainte de finalul meciului, Florin Andone reușește să marcheze cu un șut din câțiva metri, la o greșeală a apărării italiene, stabilind astfel scorul final al meciului, 2-2.

Tehnicianul echipei Italia, Antonio Conte a declarat la conferința de presă de după meci, următoarele: "România a avut două șuturi la poartă și a înscris de două ori. E o rușine. Am fost deja supărat după rezultatul din Belgia (n.r. înfrângere cu 3-1) și încă o dată nu am reușit să obținem rezultatul pe care-l meritam. Sperăm că aceasta poate fi o lecție pentru noi.

Azzurrii vor mai juca încă două meciuri amicale, împotriva Spaniei și Germaniei, înainte de startul Campionatului European 2016.

Alexandru Neata; img. Repubblica.it

 

 

 
 

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2014 fotbal-flash.ro | Toate drepturile rezervate.